Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Servicemarknadschef Lexus

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi på Bilia Center arbetar exklusivt med ett enda bilmärke. Men det är å andra sidan inte vilket bilmärke som helst. Lexus bygger bland de allra mest kvalitativt högtstående serieproducerade bilar i världen, vilket bekräftas i oberoende underökningar runt om i världen gång efter gång. Vi på Lexus ser som vår uppgift att förlänga den kvalitén till de mjuka värdena vilka är så viktiga, såväl före som under, och inte minst efter köpet.

Lexusägare har höga förväntningar. Både på bilen och kundomhändertagandet. Ingenting är perfekt. Men jakten efter perfektion, eller "Kaizen", är vad som driver oss på Lexus. Vår kontakt med våra kunder är därför livsviktig för oss. Utmärkt service är förutsättningslös. Den är konstant och den är till för att förutse behov, inte åtgärda dem i efterhand. Utmärkt service ska gälla alla. I Japan går den här typen av tänk under namnet Omotenashi. Vår inställning är enkel. Vi ska alltid överträffa våra gästers och kollegors förväntningar, tillföra värde och leverera enastående kundupplevelser.

Nu söker vi en servicemarknadschef för våra serviceverkstäder där du genom din goda förståelse för servicemarknadsaffären tillsammans med din erfarenhet av ledarskap, utvecklar och driver våra anläggningar Lexus Stockholm & Lexus Malmö framåt för att skapa tillväxt och lönsamhet över tid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll kommer du ha det övergripande ansvaret över servicemarknadsaffären inom personbilar för våra anläggningar i Täby, Smista och Malmö. I den här rollen kommer du ansvara för att driva och utveckla servicemarknadsorganisation som omfattar verkstad och reservdelar. Anläggningarna har chefer för respektive affärsområde på plats och dessa rapporterar direkt till dig.
  • Planering av verksamhet inom området för uppsatta resultat och lönsamhetsmål
  • Du har direkt personal-, budget- och resultatansvar för hela servicemarknaden i Stockholm och Malmö och ingår i ledningsgruppen.
  • Coacha och leda dina medarbetare
  • Samarbete med försäljningsavdelning och Skadecenter
  • Som medlem i ledningsgruppen ansvarar du för att driva strategiska mål för vår servicemarknadsaffär till nästa nivå genom framåttänkande idéer kring affären.
  • I tjänsten ingår att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten och säkerställa att företagets affärsidé och mål nås.
Vad vi önskar av dig

Vi tror att du som söker har en ledande befattning och god förståelse för hur verksamheten kan utvecklas framåt. Vi ser att du har ett stort engagemang för såväl servicemarknad och bilbranschen som för ledarskapsfrågor.

Vi tror därför att du är en erfaren och lyhörd ledare som anser att ledarskapet är en avgörande framgångsfaktor. Som ledare är det din uppgift att skapa en miljö där medarbetarna känner att de får stöd och är redo att göra sitt bästa för att nå uppsatta mål.

Personliga egenskaper

Som person gillar du ordning och reda. Du har en positiv attityd och arbetar proaktivt för att ligga steget före. Du har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du drivs av att arbeta för att alla runtom dig ska må bra och lyckas med sitt arbete. Rollen kräver också att du har god förmåga att skapa relationer med alla tänkbara personligheter.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Anställningen är tillsvidare på heltid med 6 månaders inledande provanställning. Placering är på Lexus anläggningar i Stockholm. Resor förekommer frekvent mellan anläggningarna i Stockholm och Malmö du ansvarar för. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning inom koncernen ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

Det här erbjuder Bilia

Bilia Center AB är helägt dotterbolag till Bilia AB som är noterat på OMX börsen i Stockholm. Bilia koncernen omsätter 38,5 miljarder. En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Välkommen med din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren