Hoppa till innehåll

Sjuksköterska till Allmänpsykiatrin, Piteå sjukhus

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Här i Allmänpsykiatrin Piteå, är vi kliniken med gemenskap och en ständig vilja till utveckling! Om du gillar utmaningar, kommer du gilla oss!

På Psykiatriska Mottagningsenheten i Piteå finner du en arbetsgrupp med kunskap, engagemang och gemenskap som dagligen möter individer i behov av specialistpsykiatriska vårdinsatser. Att arbeta hos oss är både berikande och utvecklande. Tillsammans arbetar vi för att skapa trygga och motiverande patientmöten med fokus på psykisk hälsa. Så, vill du också vara med och göra skillnad?

Piteå Psykiatri består även av psykiatrisk slutenvård, behandlingsenhet, mobil akutpsykiatrisk enhet och medicinskt sekretariat - alla vars medlemmar hjälper människor att ta emot vård hos oss, och såklart varandra. Vår målgrupp är människor över 18 år som har behov av specialistpsykiatriska vårdinsatser.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men kunskaper i svenska språket i tal och skrift, medicinsk terminologi samt Microsoft Office. Meriterande är specialistutbildning till psykiatrisjuksköterska, MI-utbildning, S-HLR eller A-HLR, Resima eller motsvarande. Kunskaper i journalsystemet VAS/Cosmic och andra språk. Erfarenhet i Psykiatri och erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har mod att agera efter din egna övertygelse. Du är flexibel, strukturerad och har god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av samarbete med andra.

Det här får du arbeta med
Som mottagningssjuksköterska hos oss arbetar du inom specialiserad psykiatrisk öppenvård. Detta innefattar kontakt med patienter via bokade besök och telefon. Praktiska arbetsuppgifter som ingår kan bland annat vara läkemedelsdelning, injektionsgivning, uppföljning/bedömning, administrativt arbete i VAS och 1177. Du arbetar självständigt i grupp på specifik station och de stationer som ingår i mottagningen är LARO (läkemedelsassisterad behandling vid opioidberoende), läkemedelsmottagning, ECT (elektrokonvulsiv terapi) och CS-mottagning (centralstimulantia).


Det här erbjuder vi dig
- Goda kollegor som handleder dig och har god kunskap
- Arbete dagtid, helgfria vardagar
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extrasatsning på sjuksköterskor, https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Vi  erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se