Hoppa till innehåll
Anticimex AB logotyp

Administratör med inriktning hos hus och besiktning i Piteå

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Just nu söker vi på Lernia dig som är intresserad av ett sommaruppdrag som administratör med inriktning mot hus och besiktning. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget

Anticimex har sedan 1934 arbetat mot skadedjur. Det är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar de hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen.

Besök gärna Anticimex hemsida anticimex.se för att få reda på mer om deras verksamhet.

Om jobbet

Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att boka överlåtelsebesiktningar. Det innebär att du kommer koordinera information med kunder och mäklare samt skapa arbetsordrar för besiktningarna. Du kommer vara involverad i olika typer av besiktningspaket, energideklarationer och överlåtelsebesiktningar. Att bygga och upprätthålla starka kundrelationer är avgörande för rollen. Du kommer att vara den främsta kontaktpersonen för våra mäklare när det gäller besiktningar. Därför är det viktigt att du har en serviceinriktad inställning och förmåga att kommunicera effektivt. Det är även en fördel om du har förståelse för olika typer av fastigheter och varför besiktningar är viktiga. Du kommer också att hjälpa till att marknadsföra våra tjänster till mäklarna.

Formell kompetens
  • God systemvana
Meriterande (men ej krav):
  • Erfarenhet från administration
  • Erfarenhet från servicearbete
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen
  • Flerspråkighet
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en problemlösande person som inte är rädd att arbeta i olika högt tempo, mån om att ge gott kundbemötande och vara trygg i att hantera alla typer av kunder.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning som konsult hos oss på Lernia, heltid, Piteå

Tillträdesdag
V 23-V 31
Arbetstider 07:30-16:30

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan så redan idag! Observera att alla ansökningar ska ske via vår hemsida, lernia.se.

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Anticimex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Förebygger och skyddar sedan 1934. Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen.