Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Sommarjobb- Maskinoperatör

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du sommarjobba inom industrin?
Nu söker vi industrimedarbetare till vår kund i Piteå.

Om tjänsten
Vi söker dig som trivs med praktiskt arbete och är kunnig med verktyg. Ute hos vår kund på Hitachi Energy System i Öjebyn, samarbetar du med dina kollegor i produktionen. Under en arbetsdag ingår olika moment på olika avdelningar, där du övervakar tillverkningsprocesser i kompositmaterial. Du får så klart upplärning och introduktion innan start. Arbetet är skiftgång i huvudsak.

Du kommer ingå i ett arbetslag där kommunikation och bra teamwork är en självklarhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av tidigare sommarjobb eller längre anställning inom verkstad, mekaniskt arbete, eller industri.

Om dig
Vi söker dig som trivs i industrimiljö och har eller vill lära dig mer om process- och industriarbete. Du har förmåga att jobba fysiskt och är en person som med en positiv inställning lätt kan ta till sig instruktioner och anpassa dig till olika arbetsuppgifter. Du bör kunna ha många bollar i luften samtidigt och ha erfarenhet av maskiner.

Har du redan traverskort, truckkort och SSG så är det meriterande.
Viktigt för tjänsten är: Samarbete och säkerhetstänk, svenska i tal och skrift för dokumentation.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och sommarjobbsperioden sträcker sig mellan 1 maj och 30 september.
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden och självklart har vi kollektivavtal.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Ida Sundqvist, ida.sundqvist@adecco.se eller 073-684 71 50.


Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juni 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.