Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Markarbetare

Ansök nu

Vill du jobba inom mark- och anläggningsprojekt samt infrastruktur?
Nu söker vi markarbetare till vår kund i Piteå.

Om tjänsten:
Vi behöver flera markarbetare för kommande säsong 2024, på uppdrag av vår kund. Det är ett mångsidigt jobb där du blir en nyckelspelare i spännande mark- och anläggningsprojekt. Som markarbetare i denna bransch får du en varierad vardag med olika arbetsuppgifter såsom VA-arbeten, betongarbeten, plattsättning, vägbyggnation och anläggning av grönområden. Projekten varierar i storlek, vilket innebär att du ibland arbetar självständigt och ibland i team. Vi värdesätter samarbete och ser till att varje individ bidrar till att projekten lyckas.

Om dig:
För att vara aktuell behöver du ha B-körkort. Erfarenhet inom mark- och anläggningsbranschen är fördelaktigt men inte ett krav, vi välkomnar även de som är intresserade av att börja sin karriär här. Personliga egenskaper är viktiga för oss, vi söker dig som är positiv, noggrann och engagerad. Du bör vara bekväm med att arbeta utomhus i olika väder och se din kropp som ett viktigt arbetsredskap. Viktigast av allt är en hög arbetsmoral och en vilja att lära sig nya saker.

Om anställningen:
Placeringen är i Luleå, Piteå eller Boden med arbete måndag till fredag under dagtid, på heltid från maj till oktober.


Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Ida Sundqvist, ida.sundqvist@adecco.se eller 073-684 71 50.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.