Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Nätverkstekniker till Perstorp!

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en driven och nyfiken nätverkstekniker som är redo för ditt nästa steg i karriären? Här erbjuds du en spännande roll på ett globalt bolag som arbetar för en bättre värld med ett tydligt hållbarhetstänk. Vi arbetar med ett löpande urval så sök redan idag!Om tjänsten

Med innovation och nytänkande samt med en vilja att göra skillnad är Perstorp ett företag som arbetar för att göra vardagslivet säkrare och bekvämare för miljontals människor världen över. Perstorp söker nu dig som vill bli en del av deras infrasturktur-grupp, där du blir del av ett härligt team på 12 personer. Dina kollegor arbetar inom samtliga klientområden- vilket ger dig en fantastisk chans till kunskapsutbyte. Dina främsta ansvarsområden kommer vara driftrelaterade, där du även kommer få arbeta med serverkonfigurering. Som en del av Infrastruktur-teamet får du en gedigen insyn i en global organisations komplexitet och uppbyggnad, där du får chans att utvecklas i din supportroll. Perstorp är mån om att du, oavsett ambitionsnivå, ska blomstra- vilket ger dig en stor frihet i hur du formar din karriär. I tjänsten finns det möjlighet för hybridarbete, där du förväntas vara på kontoret i Perstorp 2 dagar i veckan.

Du erbjuds

 • En dynamisk och flexibel miljö med varierande arbetsuppgifter
 • Stor frihet, där du har möjlighet själv vara med och forma din roll
 • En dedikerad konsultchef som kommer följa din utveckling hela vägen ut.


Arbetsuppgifter
 • Felsökning
 • Incidenthantering
 • Serverkonfigurering
 • Switching/routing


Kvalifikationer
 • Har några års erfarenhet av att arbeta som nätverkstekniker
 • Har god kunskap och praktisk erfarenhet av windows server, switching/routing och configuration
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Initiativtagande
 • Ambitiös
 • Nyfiken
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se