Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Affärssystemspecialist med teknikintresse till Försvarsindustrin

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Hos vår kund får du göra skillnad på riktigt! Bolaget verkar inom försvarsindustrin och arbetar varje dag för att göra Sverige lite säkrare. Nu söker vi dig som antingen är nyexaminerad eller har arbetat några år med affärssystem och som vill ta nästa steg i karriären på ett bolag som utvecklar nästa generations u-båtar. Låter det intressant? Läs vidare och ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten:
Som Junior Affärssystemspecialist hanterar du flöden för planering, inköp och produktion i bolagets affärssystem. Det innebär att du är ansvarig för att säkerställa att dessa processer flyter smidigt och effektivt, vilket kräver noggrannhet och förmåga att hantera komplexa dataströmmar.

Du samarbetar aktivt med teamet som idag är 25 personer, bestående av systemadministratörer, databasadministratörer och utvecklare. Tillsammans arbetar ni för att säkerställa en kontinuerlig förbättring av deras system och att driftsätta nya lösningar när behov uppstår.

Dessutom kommer du att utföra lättare script i C# för att skräddarsy flödet efter specifika behov. Detta ger dig möjlighet att anpassa systemet för att bättre passa företagets unika krav och öka effektiviteten i affärsprocesserna.

Vi söker dig som:
 • Har en relevant högskole- eller masterexamen inom IT, teknik eller ekonomi. Alternativt om du arbetat några år i en inköpsroll eller med produktionsplanering.
 • Besitter ett starkt intresse för affärsprocesser och IT.
 • Grundläggande kunskaper inom SAP, IFS eller annat snarlikt affärssystem.
 • Förmåga att arbeta väl i team och kommunicera effektivt på både teknisk och affärsmässig nivå.
 • Obehindrat kan föra dig på svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet av lättare programmering eller scriptning.
Det kan vara bra att känna till, då vår kund verkar inom försvarsindustrin kommer du behöva genomgå en säkerhetsprövning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet där vi tror att du besitter följande egenskaper för att passa i rollen:
 • Kommunikativ
 • Strukturerad
 • Nyfiken
ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?