Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Master Data Specialist till Perstorp AB!

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett IT-sinne med administrativa färdigheter och känsla för kommunikation? Bli utmanad och arbeta i en roll som bemästrar allt ovan i en global organisation med stor framtidstro! I en spännande roll är du en del av en organisation som arbetar för en bättre värld med ett tydligt hållbarhetstänk. Vi jobbar med ett löpande urval så slösa ingen tid och sök nu!Om tjänsten

Med innovation och nytänkande samt med en vilja att göra skillnad är Perstorp ett företag som arbetar för att göra vardagslivet säkrare och bekvämare för miljontals människor världen över. Perstorp förstärker sitt nuvarande Master Data-team om 5 personer med en Master Data Specialist. Därför behöver de nu dig som är i början av din Master Data-karriär och är intresserad av IT- applikationer och analys.
Som en del av Master Data- teamet får du en gedigen insyn i en global organisations komplexitet och uppbyggnad, där du befinner dig i självaste centrum, supporterande mot verksamhetens alla funktioner. På avdelningen ges du möjligheten att ta dig an Master Data-arbetet med frihet under ansvar tillsammans med kunniga kollegor vid din sida. Tjänsten ger dig chans till att bepröva och utveckla analytiska och problemlösande färdigheter men även knyta goda kontakter inom branschen i ett företag med stor framtidstro.
I tjänsten finns det möjlighet för hybridarbete, där du förväntas vara på kontoret 2-3 dagar i veckan.

Du erbjuds

 • En dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter
 • En mentor som kommer stötta dig i upplärningen och onboardingen
 • En dedikerad konsultchef som kommer följa din utveckling hela vägen ut.


Kvalifikationer
 • Har en nyligen avslutad kandidat- eller masterexamen inom Systemutveckling, Ekonomi & IT, Digital verksamhetsutveckling eller liknande inriktning, alternativt motsvarande praktiskt erfarenhet av liknande uppgifter.
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Har ett intresse för att jobba brett i en analytisk och stödjande roll.

Det är meriterande om du:

 • Talar och skriver obehindrat på kinesiska
 • Har kunskaper eller kännedom om SAP och Salesforce

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Ansvarstagande
 • Problemlösande
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juni 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se