Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Controller till Roslagsvatten

Sista ansökningsdag
28 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Roslagsvatten befinner sig i mitten av en spännande förändringsresa - en resa som vi kallar Roslagsvatten 2.0. Våra kommuner växer och utvecklas i hög takt och för att möta morgondagens behov behöver vi ställa om och utveckla vår verksamhet med lösningar som är hållbara över tid. Som controller arbetar du i den dagliga verksamheten där du kommer vara behjälplig och framförallt stötta verksamhetens chefer och medarbetare med analyser, prognoser, budget och uppföljning. Du kommer också att arbeta med analyser och framtagande av vatten- och avlopps samt avfallstaxor. En hel del arbetsuppgifter uppstår också ad-hoc i och med att Roslagsvatten genomgår sin spännande förändringsresa, vilket gör att du bör vara bekväm med att delar av arbetsuppgifterna förändras kontinuerligt. Här har du stora möjligheter att få vara med att forma nya arbetsprocesser i dialog med ekonomiavdelningen och övriga organisationen. Huvudansvar: * Analytiskt stöd och bollplank till olika avdelningar och till projekt * Uppföljning och utredningar * Skapa rapporter * Intäktsprognoser och beräkning av VA- och avfallstaxa * Ekonomiska utvecklingsprojekt * Prognoser * Kalkyler Om du lockas av att arbeta hos en arbetsgivare som tar ett stort samhällsansvar, ett miljöföretag som dagligen berör 130.000 kommuninvånare kan det här vara ditt nästa steg i karriären! Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst där du har möjlighet att bidra med din kunskap och arbeta med en hållbar samhällsutveckling. En trivsam arbetsplats med trevliga kollegor utlovas, vi har en personalförening som anordnar roliga aktiviteter och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, tjänstepension och subventionerande luncher.

Personprofil
Vi söker dig som är driven och självgående med en stark förmåga att samarbeta och leverera resultat. Du är kommunikativ i din roll som controller med god struktur och ordningssinne. Du har: * En relevant akademisk utbildning * Minst tre års erfarenhet som controller * Vana av arbete i affärssystem * Driv till att utveckla befintliga arbetssätt och forma helt nya arbetsprocesser * Goda kunskaper i Excel. Du är van vid att hantera stora mängder data, du kan skapa avancerade formler och visualisera data. Du kan skapa samanställda rapporter från olika datakällor och importera/exportera data från olika system.

Övrigt
Roslagsvatten AB är ett kommunägt bolag med cirka 220 medarbetare som arbetar med dricksvatten, rening av avloppsvatten, hämtning av hushållsavfall samt återvinning av avfall. Verksamheten präglas av ett stort engagemang och högt tekniskt kunnande. Bolaget omsätter ca 650mkr. Start: Omgående, enligt överenskommelse Omfattning: Heltid och tillsvidare Arbetstid: Kontorstider, flextid Arbetsplats: Sågvägen 2, Åkersberga PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Välkommen med din ansökan Kontaktuppgifter till fackliga företrädare: Saco: Carina Asp, telefonnummer 08-540 835 07, e-post: carina.asp@roslagsvatten.se Vision: Emil Sjöberg, telefonnummer 08-598 428 79, e-post: emil.sjoberg@roslagsvatten.se

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.