Hoppa till innehåll
Sales Collective logotyp

Account Manager till Oskarshamn

Publiceringsdatum
20 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Martin Nyberg
Telefon
Ansök nu
Nu söker vi en Account Manager som ska vara med och ta vårt bolag till nästa nivå. Vi har en bra position på marknaden men skall växa, på ett säkert och lönsamt sätt.
Vill du vara den som hjälper oss med detta och som dessutom i en relativt snar framtid kommer att vara med att bygga en säljkår rikstäckande.

Du kommer att bearbeta både nya kunder samt förvalta och utveckla våra befintliga kunder.
För att lyckas med detta ser vi att du gärna kommer antingen från bemanningsbranschen med en inriktning mot industrin eller så har du arbetat inom industrin, med uppgifter som rör försäljning eller HR.
Har du haft en ledande position och varit ansvarig för inhyrda konsulter, är det en stor merit.

Vår tillväxtpotential är stor och vi ser att vi kommer att utöka vår verksamhet på riksnivå.
Det innebär att vi i en relativ snar framtid kommer att behöva anställa fler säljare för att bygga en säljkår.
Vi ser att den som kommer in nu skall vara med och bygga. Det innebär att du de de ledaregenskaper som krävs för att klara detta.

Profil
  • Du har erfarenhet av försäljning inom bemanningsbranschen alternativt liknande industri vi verkar i.
  • Du är en ansvarstagande person med stark drivkraft och en can do-attityd.
  • Du har ett affärsmässigt agerande och en positiv inställning.
  • Du har en god presentationsteknik och förhandling/argumentationsförmåga.
  • Du har en förmåga att skapa, utveckla och bibehålla goda relationer med våra kunder.
  • Du har välutvecklade ledaregenskaper på ett personligt plan.
Desto viktigare för oss är det att du är rätt person! Vi är rädda om vår företagskultur och månar om att vår nästa kollega ska kunna bidra med idéer, trivs i teamwork och har en attityd som förbättrar vår verksamhet. Annat som är viktigt för oss är:

Din förmåga att handskas med kunder på allra bästa sätt. Q-Workforce servicenivå är hög så det måste din också vara.

Att du tar egna initiativ och fattar beslut på egen hand när det krävs.

Vi kräver inte att du har en lång erfarenhet från branschen. Det viktigaste är att du har en välutvecklad affärsorientering, ett starkt driv och personliga egenskaper som skapar framgång.

I vår organisation har vi en stark "Vi-anda" med goda utrymmen för egen handlingskraft inom givna ramar.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Oskarshamn och arbeta med kunder i närområdet. Det innebär att vi gärna ser att du bor i en radie av ca 10 mil från Oskarshamn.

Om du känner att detta stämmer överens på dig och att du har den där extra drivkraften för att utveckla vår marknad, är du välkommen att söka.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sales Collective. För mer information, vänligen ring Martin Nyberg 0705-10 90 01.

Välkommen med din ansökan!
Sales Collective logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 maj 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Q-Workforce grundades år 2019 av Miguel Felix, en erfaren svetsare och kvalitetsinspektör. Vi har stärkt vår ställning som en ledande aktör inom branschen genom att erbjuda högkvalificerad personal med en stark erfarenhetsbaserad kunskap.

Vår strävan är att vara en pålitlig partner för högt kvalificerad arbetskraft inom olje- och gasindustrin, marinverksamheten och metallindustrin. Vår mission är att lösa problem för våra kunder och bidra till framgång genom att tillhandahålla specialister med djup kompetens. Med Q-Workforce kan man förvänta sig pålitliga lösningar och en smidig samarbetsprocess.

Q-Workforce disponerar en omfattande databas med över tvåtusen femhundra aktiva yrkesmän, inklusive svetsare, rörläggare, CNC-operatörer och ingenjörer.

Vi sätter höga standarder när det gäller att tillhandahålla kvalificerade och professionella yrkesmän till våra kunder. Våra rekryteringsprocesser är noggranna och inkluderar praktiska kunskapstester för att säkerställa att våra medarbetare besitter den nödvändiga expertisen.

Vi är även mycket uppmärksamma på att alla certifikat och dokument är giltiga innan vi matchar medarbetare med kunder. Vi ställer höga krav på yrkeskunskap hos våra medarbetare och strävar alltid efter att erbjuda dem de bästa möjliga arbetsvillkoren. Därför är vi stolta medlemmar i Almega.

"På Q-Workforce strävar vi alltid efter att vara mer än bara en arbetskraftsleverantör – vi vill vara er pålitliga partner och stödja era verksamheter."