Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Customer Service Sales Operator till vår kund i Kalmar

Publiceringsdatum
10 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi är NearYou.
Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går.
Helt naturligt, tycker vi.


Tjänstebeskrivning
Söker du efter en unik möjlighet att kunna kombinera din passion för försäljning med din tekniska kunskap?
Då har vi den perfekta möjligheten för dig hos vår kund i Kalmar

Vi söker nu efter en driven Customer Service Sales Operator som trivs i en dynamisk miljö med intensiv kundkontakt.
I rollen kommer du att ingå i ett dedikerat team med en eller flera Customer Service Area Sales Managers och tillsammans kommer ni att arbeta på en specifik marknad, där ni bygger långsiktiga relationer både internt och externt.

Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att aktivt hantera vår produktportfölj av eftermarknadsprodukter för våra maskiner, inklusive reservdelar och uppgraderingar. Genom att hantera order och skapa skräddarsydda offerter kommer du att vara ansvarig för att säkerställa kundnöjdhet och vår fortsatta framgång.

Tjänsten kan innebära internationella resor till kundens kunder ute i världen.

Du kommer att bli anställd som konsult hos NearYou och uthyrd till vår kund under en period av ett år. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett genuint intresse för teknik och god administrativ kompetens. Du bör vara bekant med datoranvändning och ha förmåga att arbeta effektivt med olika program.

Du trivs i en teammiljö och är en skicklig kommunikatör med en affärsmässig approach.
Din personlighet präglas av positivitet och försäljningsdriv, samtidigt som du är serviceinriktad och kan samarbeta väl med andra.

Du motiveras av att hjälpa kunder med deras behov och har förmågan att ställa relevanta frågor för att förstå deras krav och önskemål.

För att trivas i rollen bör du vara bekväm med högt tempo och ha förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Du är ansvarsfull och strukturerad i ditt arbete.

Engelska och tyska måste du behärska obehindrat då all kommunikation sker på dessa språk. Dessutom krävs mycket goda kunskaper i Excel och Microsoft Office-paketet.
Ett stort plus är om du är bekant med olika affärssystem och kundsystem som ERP (IFS) och CRM (dynamics).

Låter det intressant?

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår konsultchef Anna Svensson på anna.svensson@nearyou.se. Ansökan skickas via NearYous hemsida, www.nearyou.se. Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag eller senast
den 5 maj 2024.

Med anledning av den nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer och eventuella referenskontakter från din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!
Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren