Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Nu söker vi däckmontörer

Publiceringsdatum
25 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
För kunds räkning söker vi nu en däckmontörer under däckbytarsäsong.

Arbetsuppgifter

Företaget arbetar med all däckservice i alla däckdimensioner och utför även hjulinställningar. Du kommer att arbeta med fokus på skifte och balansering av däck, tjänsten innehåller även förvaring och hantering av däck i företagets däckhotell, rengöring m.m.

Låter detta som jobbet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Formell kompetens
  • Tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen
  • Ett brinnande intresse för fordon/teknik/mekanik
  • Har du tidigare arbetat med däckbyte så är detta meriterande
  • B-körkort är ett krav.
  • Övriga körkort är meriterande men inte ett krav.
Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare arbetat med fordon, är driven och engagerad med en praktisk läggning. Du har intresse för och vill jobba både med mindre och större fordon. Du ska trivas med kundkontakt och att hugga i där det behövs samt att både jobba självständigt och i grupp.

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad, engagerad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral, är prestigelös och samtidigt noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten samt flexibel när det gäller arbetstider och arbetsuppgifter.

Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines. Stresstålighet är en viktig egenskap då däckbranschen är säsongsbetonad med två stora försäljningstoppar under våren och hösten. Då ställs det extra krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet. Du är i god fysisk form då det är tunga arbetsuppgifter.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Oskarshamn

Information

Vi kommer att hantera ansökningar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Uppdraget gäller under kommande däcksäsong ca 6-8 veckors tid.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.