Hoppa till innehåll
Engströms logotyp

Personbilstekniker

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du satsa på dig själv?
Anta utmaningen att göra din karriärresa hos oss på Engströms Bil! Vill du satsa på oss så kan vi lova att vi satsar på dig! Vi är enormt stolta över våra välutbildade och duktiga tekniker och lägger stort värde vid din kompetens och framtida kompetensutveckling.


Just nu söker vi en personbilstekniker till Västervik!

Arbetsuppgifter

Som personbilstekniker på Engströms Bil kommer du arbeta med service och reparationer av personbilar. Ett urval av arbetsuppgifter kan vara:
  • Service
  • Motor och växellådsreparationer
  • Avancerade felsökningar
  • Reparation på chassi, bromsar och komfortsystem
  • Efter vidareutbildning, reparationer på elbilar
Du kommer arbeta i ett aktivt team som skapar glädje och delaktighet! Hos oss kommer du att kontinuerligt utbildas och vidareutvecklas i din roll med några av marknadens främsta varumärken.

Din kompetens

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem samt vidareutvecklas inom kommande elbilsteknik. Då vi är en mindre anläggning kommer dina personliga egenskaper och ditt engagemang vara viktigt för att matcha vårt befintliga team.

Du som söker har fordonsteknisk utbildning eller annan, för tjänsten, relevant teknisk utbildning. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som tekniker. Gärna med fallenhet för fordonselektronik och felsökning. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att maila eller ringa vår

Verkstadschef: Marco Hawlitschek 0490-440033

Mail: marco.hawlitschek@engstromsbil.se

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-05-31

Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Varmt välkommen med din ansökan!
Engströms logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Engströmskoncernen är en familjeägd företagsgrupp som grundades 1927 och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Västervik samt Kisa. Engströms är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Cupra, Volkswagen transportbilar och Scania. Koncernen omsätter 1,3 miljarder SEK, har cirka 280 anställda och omfattar Engströms Bil AB, Engströms Lastbilar AB, Engströms Fastighet AB samt Engströms Finans AB.