Hoppa till innehåll
Fryksås Hotell & Gestgifveri logotyp

Restaurangchef till Fryksås Hotell & Gestgifveri

Sista ansökningsdag
09 september 2024 (1 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Petter Kylberg
Email
Telefon
Arbetsgivare: Fryksås Hotell och Gestgifveri

Plats: Fryksås, Dalarna, Sverige

Tjänst: Restaurangchef

Anställningsform: Heltid

Tillträde: 11 november eller enligt överenskommelse

Om tjänsten

Som restaurangchef kommer du att ha
ett övergripande ansvar för restaurangens drift, inklusive personalledning, servicekvalitet, ekonomi och kundnöjdhet. Vi är ett litet entreprenörsdrivet hotell och din affärsmässighet blir viktig. Du får ansvar och möjlighet att påverka din framtida roll. Du kommer arbeta nära vår kökschef Erik Redemo
(tidigare från Oaxen) och vår VD Petter Kylberg, som du också rapporterar till.

Arbetsuppgifter:
  • Bygga restaurangteamet och skapa gästupplevelsen
  • Bygga och delta aktivt i service, främst som hov
och sommelier
  • Följa upp och ansvara för försäljningen i
restaurangen
  • Ansvara för schemaläggning, rekrytering och
utbildning av personal
  • Förvalta, vidareutveckla och implementera rutiner
  • Ansvara för vin- och andra matsalsrelaterade
inköp

Kvalifikationer:
  • Minimum 2 års erfarenhet som restaurangchef
  • Gedigen vinkompetens / sommelierutbildning
  • Erfarenhet från hotellverksamhet är meriterande
  • God ledarskapsförmåga och erfarenhet av att bygga
bra sammanhållning i team
  • Affärsmässighet och helhetsperspektiv på hotell
och restaurang

Vi erbjuder:
  • Möjlighet att vara med och utveckla ett av
Dalarnas klassiska Hotell och Gästgiverier. Vi befinner oss i en spännande
fas där vi expanderar inom paketerade erbjudanden, konferens och bröllop.
  • Du kommer ha frihet under ansvar och möjlighet
att påverka både verksamheten och din framtida roll.
  • Du får arbeta med ett passionerat team och hög
nivå på mat, vin och service. Vi brinner för det vi gör och tror att du
gör det också!
  • Du kommer arbeta i en fantastiskt vacker miljö, rik
på naturupplevelser och med väldigt bra möjligheter till träning och rekreation.
Fryksås Hotell & Gestgifveri logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss

Fryksås Hotell och Gästgifveri byggdes
för snart 100 år sedan och ligger i en av Dalarnas finaste fäbodvallar - ett populärt område för naturupplevelser och rekreation. Här njuter vi av vandring, cykling eller fiske på sommaren och på vintern har vi ett av Sveriges bästa områden för längdskidåkning.

För 1,5 år sedan tog Ekensdal med Mathias
Herlev Hansson och Petter Kylberg över Fryksås Hotell och Gestgifveri. (www.ekensdal.se) Mathias har mångårig internationell erfarenhet från topprestauranger och både OS- och VM-guld med Svenska Kocklandslaget.

Sedan vi tog över har vi utvecklat menyn och vinkällaren, byggt om i köket, varsamt renoverat matsalen och byggt en lounge. Nu ska vi utvidga och bli större. Vi söker därför en restaurangchef som vill vara med och ta Fryksås Hotell och Gestgifveri till nästa nivå.