Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Senior test & valideringsingenjör

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Mora, i mitten av Sverige, har hela tiden varit en navet i vår verksamhet. Det var här vi grundades 1929 och det är här vårt huvudkontor ligger. Men idag jobbar vi över hela världen och har filialer i både Nederländerna och Storbritannien. Under vår snart 100-åriga historia har vi ägts av stora multinationella företag. Men vi har hela tiden haft vår särställning och kunnat bevara och utveckla vår egen kultur. Vi-känslan är stark och de flesta som börjar arbeta här stannar länge. Det ger en djupt rotad kultur som präglas av prestigelöshet och öppenhet för nya idéer och tankar.

Det finns mycket som förenar oss som jobbar på Wibe idag. Företaget har ett tydligt arv av uppfinningsrikedom, ingenjörskonst och kvalitetsmedvetenhet. Men längs med vägen har ansvarstagandet och glädjen över att kunna hjälpa kunderna blivit en minst lika viktig del av vårt DNA. Att arbeta på Wibe innebär därför att vara lika engagerad i produkterna som i människorna. För ytterligare information om Wibe Group, gå in på https://wibe-group.com/se /

Wibe group söker en ny kollega till ingenjörsteamet, nu söker vi Senior Test- och valideringsingenjör!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu Test- och Valideringsingenjör till vårt ingenjörsteam. Du har expertis i att förstå, tolka och tillämpa internationella standarder, regelefterlevnad och branschspecifika krav. Denna roll är avgörande för att säkerställa att våra produkter uppfyller de högsta standarderna för kvalitet, säkerhet och prestanda.

Som Senior Test- och Valideringsingenjör kommer du att leda arbetet med att säkerställa att våra produkter inte bara följer nuvarande standarder, utan också är anpassade till framtida trender inom regleringskrav. Du kommer att vara ansvarig för att utveckla och genomföra teststrategier, upprätthålla regelefterlevnad samt driva kontinuerliga förbättringar i våra valideringsprocesser. Du rapporterar till Chief Technology Officer.

Din profil
Du har kandidatexamen eller magisterexamen i ingenjörsvetenskap, helst inom elektroteknik, maskinteknik, systemteknik eller ett relaterat område. Flera års arbetslivserfarenhet i liknande roll med starkt fokus på regelefterlevnad och internationella standarder. Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med internationella standarder som ISO, IEC, UL eller motsvarande. Du har goda IT-kunskaper och hanterar Excel väl. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. Som person söker vi dig med ett analytiskt, praktiskt och strukturerat arbetssätt. Du har en positiv inställning till att samarbeta med andra, både internt och externt inom företaget.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Wibe Group med Clockwork. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 september 2024. Ansök på www.clockworkpersonal.se.

För mer information, kontakta Maria Södergren på Clockwork +46 733 51 27 69 eller Erica Sundin +46 733 51 27 60. För mer information om Wibe Group, besök www.wibe-group.com.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mora, i mitten av Sverige, har hela tiden varit en navet i vår verksamhet. Det var här vi grundades 1929 och det är här vårt huvudkontor ligger. Men idag jobbar vi över hela världen och har filialer i både Nederländerna och Storbritannien. Under vår snart 100-åriga historia har vi ägts av stora multinationella företag. Men vi har hela tiden haft vår särställning och kunnat bevara och utveckla vår egen kultur. Vi-känslan är stark och de flesta som börjar arbeta här stannar länge. Det ger en djupt rotad kultur som präglas av prestigelöshet och öppenhet för nya idéer och tankar. Det finns mycket som förenar oss som jobbar på Wibe idag. Företaget har ett tydligt arv av uppfinningsrikedom, ingenjörskonst och kvalitetsmedvetenhet. Men längs med vägen har ansvarstagandet och glädjen över att kunna hjälpa kunderna blivit en minst lika viktig del av vårt DNA. Att arbeta på Wibe innebär därför att vara lika engagerad i produkterna som i människorna. För ytterligare information om Wibe Group, gå in på https://wibe-group.com/se / Wibe group söker en ny kollega till ingenjörsteamet, nu söker vi Senior Test- och valideringsingenjör!