Hoppa till innehåll
Continental Bakeries logotyp

Sommarjobb som lagermedarbetare | Biscuit International ( f.d. Gille ) | Örkelljunga/Åsljunga

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Just nu söker vi på Lernia Bemanning dig som vill sommarjobba som truckförare på Biscuit International i Örkelljunga och Åsljunga. Denna roll passar särskilt bra för dig som uppskattar att ha ett jobb som kontinuerligt utmanar dina kunskaper och innehåller mycket problemlösning. Är det här ett jobb som skulle passa dig? Ansök redan idag!

Om uppdraget
  • Start 17 juni
  • Visstidsanställning - heltid
  • Örkelljunga/Åsljunga
  • Arbetet sker på 2-skift
Om tjänsten

Som truckförare på Biscuit International kommer du att hantera olika sorters material på kundens lager. Du kommer få köra truckar ända upp till skjutstativtruck (B3) på daglig basis. För oss är säkerhet en oerhört viktig aspekt och därför skall du kunna framföra din truck utan hinder och att detta görs på ett säkert och effektivt sätt. Du kan även komma att hjälpa till att hämta råvaror med truck för att förse bagarna med material som de behöver till de recept de blandar i maskiner.

Om dig

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har truckvana och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du har ett stort driv och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten är följande punkter ett krav:
  • Truckkort A1-A4, B1-B4
  • Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom livsmedelsproduktion samt 1-2 års truckvana.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV, giltig legitimation mm.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig mejla till talentacquisition@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Continental Bakeries logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Biscuit International (fd Gille) är ett modernt och nytänkande företag med fokus på arbetsmiljö. Vi strävar efter att skapa en professionell och neutral arbetsplats där våra medarbetares välbefinnande är prioriterat. Vår passion för kvalitativa produkter och innovativt tänkande genomsyrar vårt företag.