Hoppa till innehåll
Åsljunga Pallen AB logotyp

Truckförare till sågverk

Arbetet som truckförare innebär att tillsammans med ditt arbetslag säkerställa driften i vår moderna sågavdelning. Det innebär i första hand att förse såglinjen med lastbärare till sågade artiklar, genomföra kontroller på sågade artiklar, transportera bort sågade artiklar till olika torkningsenheter och arbeta med ordning och reda.

För att lyckas i arbetet är det viktigt att du har ett helikopterperspektiv i kombination med en bra planeringsförmåga för att produktionen ska rulla på utan avbrott. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, ditt ansvarstagande och din kommunikativa förmåga. Du kommer tillika att vara hjälpt av att vara strukturerad då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade moment, med förmåga att snabbt lära dig produktsortimentet. I kombination med detta är det en självklarhet att följa gällande instruktioner samt uppträda som en förebild enligt Åsljunga Pallen AB's mål och visioner.

Krav• Truckkort• God datorvana• Talar och skriver svenska obehindrat• B-körkort och tillgång till bilMeriterande• Erfarenhet av 5S och förbättringsarbete• Erfarenhet av arbete i affärssystem
Krav· Truckkort· God datorvana· Talar och skriver svenska obehindrat· B-körkort och tillgång till bilMeriterande· Erfarenhet av 5S och förbättringsarbete Erfarenhet av arbete i affärssystem
Åsljunga Pallen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Åsljunga Pallen AB tillverkar lastpallar och sågade varor till alla typer av branscher runt om i världen. Företaget har en av världens mest moderna produktionsanläggningar som idag består av ett sågverk och 6st sammansättningsenheter. Den sammanlagda produktionen når upp till över 1,6 miljoner lastpallar per år med hjälp av strax över 80 anställda.

Genom en obruten förädlingskedja från skogsråvara, via design och konstruktion, till färdig lastpall, kan vi kontrollera och ta ansvar för hela produktionskedjan. Hjärtat i vårt företag är sågverket där vi producerar alla olika virkesartiklar som vi sedan sammanfogar till den slutliga produkten. Råvaran är ett unikt sortiment för regionen och något som vi tillsammans med andra aktörer utvecklat för att skapa en hållbar utveckling och tillvaratagande på våra naturtillgångar.