Hoppa till innehåll
Åsljunga Pallen AB logotyp

Maskinoperatör till spiklinje

Arbetet som maskinoperatör innebär att tillsammans med ditt arbetslag säkerställa driften på en av våra högvolymslinjer för specialpall. Detta innebär bland annat att tillse materialtillförsel, genomföra kontroller på produkten, arbeta med ordning och reda, samt att tekniskt underhålla maskinen och genomföra omställningar mellan olika produkter.

Produktionslinjen är modern och i stor utsträckning automatiserad /robotiserad vilket ställer krav på både god teknisk förmåga och datorvana. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, ditt ansvarstagande och din kommunikativa förmåga. Du böra vara i god fysisk form då arbetet i vissa moment kan upplevas som fysiskt krävande. Du kommer tillika att vara hjälpt av att vara strukturerad då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade moment. I kombination med detta är det en självklarhet att följa gällande instruktioner samt uppträda som en förebild enligt Åsljunga Pallen AB’s mål och visioner.

Krav• Tekniskt intresserad• God datorvana• Talar och skriver svenska obehindrat• B-körkort och tillgång till bil
Meriterande• Maskinteknisk utbildning• Erfarenhet av 5S och förbättringsarbete• Erfarenhet av arbete i affärssystem• Truckkort Arbetet som maskinoperatör innebär att tillsammans med ditt arbetslag säkerställa driften på en av våra högvolymslinjer för specialpall. Detta innebär bland annat att tillse materialtillförsel, genomföra kontroller på produkten, arbeta med ordning och reda, samt att tekniskt underhålla maskinen och genomföra omställningar mellan olika produkter.
Åsljunga Pallen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Åsljunga Pallen AB tillverkar lastpallar och sågade varor till alla typer av branscher runt om i världen. Företaget har en av världens mest moderna produktionsanläggningar som idag består av ett sågverk och 6st sammansättningsenheter. Den sammanlagda produktionen når upp till över 1,6 miljoner lastpallar per år med hjälp av strax över 80 anställda.

Genom en obruten förädlingskedja från skogsråvara, via design och konstruktion, till färdig lastpall, kan vi kontrollera och ta ansvar för hela produktionskedjan. Hjärtat i vårt företag är sågverket där vi producerar alla olika virkesartiklar som vi sedan sammanfogar till den slutliga produkten. Råvaran är ett unikt sortiment för regionen och något som vi tillsammans med andra aktörer utvecklat för att skapa en hållbar utveckling och tillvaratagande på våra naturtillgångar.