Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Administratörer till vår kund i Örebro sökes

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Söker du ett nytt administrativt arbete där samarbete, kommunikation och ansvar är a och o? Då kan det vara dig vi söker just nu.

Information om uppdraget:

Till vår kund söker vi just nu flera administratörer som kommer att arbeta med tulladministration, regler och lagar kring import- och exportprocesser. Teamet arbetar nära den interna produktionen, marknad och försäljning och består av ca 35 medarbetare fördelat på två skift. Du gillar det sociala och är lösningsorienterad både mot kunder och interna kollegor.
Arbetsuppgifterna kommer innebära att hantera deklarationer, sammanställa dokument inför transporter, hålla sig uppdaterad kring systemen och regelverk, svara på förfrågningar samt att hjälpa och stötta företagets kunder.

Då vår kund har igång sin verksamhet dygnet runt, året om finns möjligheten att arbeta antingen dagtid eller kvällstid.
Arbetet under dagtid är förlagt måndag-fredag 07:30-16:00 och kvällstid 14:30-23:00.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du är anställd hos oss på StudentConsulting och utför ditt uppdrag på plats ute hos vår uppdragsgivare. Då filialen ligger precis utanför centrum så ser vi gärna att du har körkort och bil för att kunna ta dig till och från arbetet.
Uppdraget kommer att starta under augusti månad.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig som trivs i nära samarbete med kollegor samtidigt som du utför och ansvarar för ditt arbete individuellt. Du är prestigelös ditt arbete och får saker gjort. Du trivs med att behöva sätta dig in i ditt arbete och hålla dig á jour med nyheter, reglar och förändringar.

Vi ser gärna att du:
- Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
- God vana och erfarenhet av arbete med datorer
- Talar och förstår svenska obehindrat


Låter detta intressant för dig? Sök redan idag!
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sökord: administratör, admin, administrativt arbete

Sökord: administratör, admin, administrativt arbete
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com