Hoppa till innehåll
Combitech logotyp

Electronics Engineer till Örebro län

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbeta med högteknologiska kunder inom försvarsindustrin och utveckla elektroniska produkter och system via Combitech i Örebro!

Combitech grundades 2006 av Saab och vi har sedan dess bidragit till ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Vi befinner oss just nu i en expansiv tillväxtfas och söker fler skickliga medarbetare. Till Örebrokontoret söker vi just nu en elektronikingenjör / Electronics Engineer. En roll för dig som vill jobba med spännande kunder och projekt inom försvarsindustrin. Som konsult hos Combitech erbjuds du kompetensutveckling, utbilda internt inom ditt expertområde och en fast månadslön, oavsett hur din beläggning ser ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos Combitech hittar du alltid utmanande uppdrag, du får möjlighet att träffa många människor och inte minst jobba med spännande kundföretag och teknikprojekt. Utöver en stabil arbetsgivare har du också en trivsam arbetsmiljö med förmånliga villkor och generöst friskvårdsbidrag.

Combitech prioriterar kontinuerlig kompetensutveckling och erbjuder alla sina anställda två veckors utbildningar två gånger per år genom Combitech GROW. Utöver dessa veckor har du som anställd möjlighet att fördjupa dina kunskaper och färdigheter inom relevanta områden parallellt med ditt uppdrag. Kanske vill du fördjupa dig inom programmering eller inbyggda system.

Dina arbetsuppgifter
  • Konstruera analog och digital elektronik
  • Optimera kretsar för prestanda och tillförlitlighet.
  • Utför tester och valideringsprocesser för att säkerställa att elektroniska produkter och system uppfyller specifikationer och prestandakrav.
  • Analysera data och testresultat, hantera problemlösningsprocessen inom ditt område.
  • Tolka och bryta ned krav till åtgärdspunkter och agera på dem.
Värt att veta

Du blir en del av Örebro teamet som består av ett 60-tal medarbetare och underkonsulter inom teknikområdet. På kontoret har vi kompetenser inom bland annat elektronik, mekanik, mjukvaruutveckling, produktionsteknologi och hydraulik. Teamet leds av tre konsultchefer som rapporterar till enhetschefen för Örebro/Karlskoga.

I rollen finns möjlighet till hybridarbete beroende på fas i projekten.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elektronikingenjör hos oss förväntar vi oss att du har:
  • Erfarenhet av analog och digital elektronik
  • Arbetat några år som elektronikingenjör.
  • Kompetens i svenska och engelska både i tal och skrift.
Meriterande är:
  • Erfarenhet av Mentor Graphics / Siemens EDA verktyg för elektronikkonstruktion och simulering.
  • Erfarenhet av hårdvarunära programmering (C/C++).
Som person ser vi att du är:
  • Initiativtagande och bidrar till utveckling såväl hos kund som internt. Du drivs av ett kontinuerligt lärande.
  • Strukturerad och arbetar på ett systematiskt sätt.
  • Kvalitetsmedveten och säkerställer att ditt arbete uppfyller höga standard.
  • Kommunikativ varpå du kan kommunicera med personer på olika nivåer samt förstå kundernas behov.
  • Samarbetsvillig och trivs att interagera med kollegor i verksamheterna.
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Combitech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech