Hoppa till innehåll
TNG Tech logotyp

Vi söker nyexaminerade ingenjörer!

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Färdig ingenjör till sommaren? Kickstarta din karriär som konsult genom TNG Tech Örebro!

Vi har fortsatt stor efterfrågan på ingenjörer och nu söker vi dig som vill gå med i vårt konsultnätverk i Örebro. Vi söker dig som studerar till ingenjör inom teknik eller data / IT och blir färdig nu till sommaren 2024. Genom TNG Tech har du stor möjlighet att starta din karriär hos våra spännande kunder som finns lokalt och nationellt. Antingen erbjuds du en roll som konsult eller att blir anställd hos företaget.

På TNG Tech arbetar vi med många företag i ett flertal olika branscher. Vem vet, kanske får du möjligheten att arbeta och trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.
Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss kommer arbetsuppgifterna variera beroende på företag och specifieras för dig när vi presenterar ett uppdrag. Några övergripande exempel kan vara att:
  • Analysera stora dataset för att identifiera trender, mönster och insikter som kan användas för att driva affärsbeslut och innovation.
  • Utveckla och implementera maskininlärningsalgoritmer för att förbättra produktfunktionalitet och användarupplevelse.
  • Ansvara för att bygga och underhålla skalbara och robusta datainfrastrukturer för lagring, hantering och analys av data.
  • Utforska och utvärdera nya teknologier och verktyg inom datahantering och analys för att hålla organisationen i framkant.
  • Samarbeta med andra avdelningar och team för att förstå deras behov och utveckla skräddarsydda lösningar som möter deras krav och mål.
Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll - och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har pågående studier inom teknik eller data/IT med examen planerad till sommaren 2024. Starkt intresse för teknik och problemlösning. Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team. God kommunikationsförmåga och förmåga att presentera tekniska ämnen för olika målgrupper.

Intresserad?

Detta är en annons för att bli konsult hos oss. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss på TNG Tech, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Vi sköter rekryteringsprocessen till varje uppdrag fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte kan ta emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi hörs snart igen!
TNG Tech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 maj 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech