Hoppa till innehåll
TNG Tech logotyp

Processingenjör till expansiv kund utanför Örebro

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en driftingenjör till framgångsrikt bolag utanför Örebro för ett längre konsultuppdrag. Sök idag!

Söker du en varierande och produktionsnära roll där du får möjligheten att arbeta både operativt och strategiskt tillsammans med ett engagerat team? Bra! Vi söker dig som är tillgänglig omgående för ett längre uppdrag utanför Örebro som driftingenjör.

Du kommer bl. a. arbeta med förbättringar utifrån ett process- och maskinperspektiv i spännande projekt, både på lång och kort sikt hos ett globalt bolag ledande inom sin bransch. Nyfiken och vill veta mer?! Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som driftingenjör fungerar det också att vara underkonsult. Vi kräver F-skatt samt ansvarsförsäkring.

Som underkonsult eller interimskonsult via TNG får du inte bara hjälp med att hitta intressanta uppdrag, på hel- eller deltid. Du får också löpande stöttning från våra dedikerade konsultchefer, som alltid finns tillgängliga att svara på eventuella frågor som kan dyka upp i det dagliga arbetet.

Något vi ser uppskattas av konsulterna i vårt nätverk. I vår löpande eNPS-undersökning som mäter rekommendationsvilja, ger de oss betyget +53. En siffra som motsvarar "världsklass". Konsulter som trivs på jobbet, med andra ord!

Dina arbetsuppgifter

Några av dina primära arbetsuppgifter innefattar att:
  • Genomföra analyser för att identifiera och lösa problem i befintliga processer samt optimera dessa för ökad effektivitet och minskade kostnader.
  • Skapa och förbättra processflöden, arbetsmetoder och produktionssystem utifrån ett maskinperspektiv.
  • Arbeta produktionsnära både maskiner och operatörer utifrån TPM koncept.
  • Planera och leda projekt relaterade till processförbättringar och ny processutveckling.
  • Ge tekniskt stöd och problemlösning till produktionsavdelningen och andra intressenter.
Värt att veta

Detta är ett längre konsultuppdrag är på heltid med start omgående och inledningsvis 6 månader. Du kan gå in i uppdraget som underkonsult eller konsult genom oss på TNG. För dig som söker en långsiktig lösning finns goda chanser till överrekrytering.

Placeringsorten ligger utanför Örebro.

Vi har inledningsvilt valt att inte gå ut med kundens namn. Låter tjänsten intressant i sin helhet är du välkommen med din ansökan så besvarar vi dina frågor allteftersom.

Våra förväntningar

För att lyckas i detta rollen ser vi gärna att du har utbildning inom maskinteknik/produktionsteknik, process eller 3-5 års erfarenhet i liknande roller. Meriterande om du har kunskap och arbetslivserfarenhet från maskininvesteringar (och allt som hör därtill) samt tidigare erfarenhet av CAD.

Som person är trivs du att arbeta självständigt, du är drivande och målinriktad teamspelare men en stark förmåga att skapa struktur i ditt arbete. Ditt arbetssätt är analytiskt och du har en god förmåga att hantera flera parallella processer samtidigt och arbeta förebyggande för att eliminera problem. Du trivs i samarbete med andra där du även får möjligheten att arbeta med kunskapsöverföring och utveckling.

Du du har många kontaktytor krävs att du behärskar svenska och engelska flytande i tal såväl som skrift

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. På TNG Tech är vi specialister på kompetensbaserad, vetenskaplig och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG Tech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech