Hoppa till innehåll
Maxcon logotyp

Sprinklerprojektör till Maxcon

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Erfaren projektör inom sprinkler sökes till kvalitetsledande Maxcon i Örebro.

Vill du bli en del av ett positivt, engagerat och härligt team i ett framgångsrikt växande bolag med en stark värdegrund? Söker du en arbetsplats med högt i tak och starkt driv? Bra. Då kan du vara den sprinklerprojektör vi söker till framgångsrika Maxcon i Örebro.

Vi söker nu dig som har flerårig erfarenhet av att konstruera sprinklerlösningar och en förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och intresse. Intresserad?

Sök idag!

Ditt anställningserbjudande

Du erbjuds en betydelsefull roll med många olika kontaktytor såsom VD, affärsområdeschef, enhetsansvarig, projektledare, myndigheter, beställare, konsulter, leverantörer och branschföreningar.

Maxcon levererar säkra och hållbara sprinklersystem. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom sprinklerentreprenad, sprinkler-service och utbildning. Kort sagt- vi är en trygg partner som levererar hög kvalité utan krångel.

Maxcon sitter i nya fräscha lokaler med gångavstånd till centrala Örebro.

Dina arbetsuppgifter

Som projektör på Maxcon får du stor frihet under ansvar. Du dimensionerar sprinklerlösningar åt våra kunder samt tar fram kostnadsbedömningar, utredningar och beräkningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Konstruktion av sprinklersystem i CAD
  • Beräkna och verifiera systemprestanda samt hitta förbättringspotential i systemen
  • Upprätta kalkyler och medverka vid projektens planering
  • Medverka till större inköp till projekten
  • Delta och representera Maxcon i projekteringsmöten på byggarbetsplats
  • Vara kontaktyta mot beställare, entreprenörer och egen personal
  • Vara delaktig i Maxcons förbättringsarbeten
Värt att veta

Maxcon är en trygg och utvecklande arbetsgivare. Hos oss arbetar allt från montörer och projektledare till kalkylatorer och ekonomer - alla är specialister inom sitt område och har en viktig roll i verksamheten.

Vår värdegrund:
  • Vi är öppna, ärliga och gillar att samarbeta. Vi är en lärande organisation som gärna sprider vår kunskap både internt och externt. Vi delar med oss!
  • Vi har stor yrkesskicklighet och uppträder alltid med god affärsetik. Vi har god planering och levererar med hög kvalitet. Vi håller vad vi lovar!
  • Engagemang och nyfikenhet driver oss. Vi strävar ständigt efter att bli bättre och ligger i framkant vad gäller hållbarhet, teknik och innovativa lösningar. Vi tar tag i saker!
Våra förväntningar

Du har en relevant utbildning, men viktigast är att du har flerårig erfarenhet som projektör/konstruktör av sprinklersystem. Du har god vana från AutoCAD med applikation MagiCAD. Det är meriterande om du behärskar Revit. Vidare har du god kunskap i sprinklerregelverk, såsom SBF120, NFPA och FM Guidlines. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du resultatinriktad, har en god samarbetsförmåga och är bra på att skapa relationer. Du känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter och motiveras av att ha en bred roll. Vidare ser vi att du är kommunikativ och lyhörd då du kommer att ha många kontaktytor, både inom och utanför organisationen.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Maxcon logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech