Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jens Persson
Email
Telefon
Är du en erfaren isoleringsmontör med gedigen erfarenhet inom teknisk isolering? Då kan du vara den vi söker!

Isolering & Brandteknik expanderar och letar efter kompetenta isoleringsmontörer med många år i branschen.

Arbetsuppgifter:

Som isoleringsmontör kommer du att arbeta med teknisk isolering inom VVS. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera installation, underhåll och reparation av isoleringssystem. Du förväntas ha en omfattande kunskap inom VVS-isolering och vara skicklig på att arbeta självständigt och i lag.

Krav:
 • Erfarenhet av teknisk isolering inom VVS-branschen.
 • Behärska olika isoleringsmaterial och tekniker.
 • B-körkort är ett krav.
Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är noggrann, självgående och har förmågan att arbeta effektivt i olika projekt. Du bör ha god samarbetsförmåga och vara van vid att arbeta enligt höga säkerhetsstandarder.

Vi erbjuder:
 • En spännande arbetsmiljö med varierande projekt.
 • Möjligheten att utvecklas och växa inom företaget.
Ansökan:

Skicka din ansökan, CV och eventuella referenser till info@isoleringbt.se eller https://www.isoleringbt.se/lediga-jobb alternativt på denna platform
Isolering och brandteknik Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Isolering & Brandteknik Sverige AB

Om oss:
Isolering & Brandteknik Sverige AB är en ledande aktör inom teknisk isolering och brandtekniska lösningar. Med en stark inriktning på kvalitet, säkerhet och hållbarhet strävar vi efter att vara den föredragna partnern för våra kunder inom olika branscher.

Vår vision:
Att skapa en trygg och effektiv arbetsmiljö genom innovativa och hållbara tekniska isoleringslösningar, samtidigt som vi aktivt bidrar till att minska brandrisker och främjar en säker vardag för våra kunder.

Våra tjänster:

Teknisk Isolering:
 • Vi erbjuder skräddarsydda tekniska isoleringslösningar för industrier och kommersiella fastigheter. Vårt expertteam säkerställer optimal energieffektivitet och temperaturkontroll i olika processer.
Passivt Brandskydd:
 • Med fokus på brandsäkerhet erbjuder vi expertis inom brandtekniska lösningar tom te.x brandtätning och brandisolering. Våra specialister arbetar med att minimera risken för brand och att begränsa dess påverkan genom innovativa och certifierade metoder.
Hållbarhet och Miljö:
 • Vi är engagerade i att minimera vår påverkan på miljön genom att erbjuda miljövänliga isoleringsmaterial och metoder. Vår strävan är att stödja kundernas hållbarhetsmål och minska deras klimatavtryck.
Varför välja Isolering & Brandteknik Sverige AB:

Expertis:
 • Vårt team består av erfarna och kvalificerade yrkesmän med bred kompetens inom teknisk isolering och brandteknik.
Kvalitet och Säkerhet:
 • Vi arbetar efter högsta standarder för kvalitet och säkerhet för att säkerställa att våra kunder får pålitliga och säkra lösningar.
Flexibilitet och Anpassningsförmåga:
 • Vi förstår att varje projekt är unikt. Vår flexibilitet och förmåga att anpassa oss till specifika krav gör oss till en pålitlig partner för olika branscher.
Hållbarhetsfokus:
 • Genom att erbjuda hållbara isoleringslösningar bidrar vi till en mer miljövänlig och hållbar framtid.