Hoppa till innehåll
Assemblin El logotyp

Elektriker till Assemblin El Örebro

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du tillhöra vårt A-team?

Är du redo för att ta nästa steg i karriären och vill arbeta i en organisation där din röst hörs, du får en närvarande chef och kollegor då är Assemblin rätt väg framåt för dig! Assemblin El växer och utvecklas, efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi vill förstärka vårt härliga gäng med fler elektriker.

Vi erbjuder

Ett varierande och självständigt arbete med stor frihet under ansvar där du får stöttning från chef och kollegor. Hos oss gör dina insatser skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt, korta beslutsvägar och högt i tak. Vi strävar efter att ha en god sammanhållning där alla hjälper varandra och jobbar tillsammans för att nå våra mål. Vi har ett öppet klimat i hela organisationen och strävar efter att tillsammans utveckla filialen. Vi arrangerar aktiviteter både på och utanför arbetstid för att du ska få ett mervärde hos oss och att vi ska bli ett vinnande lag tillsammans.

Assemblin tillhandahåller interna och externa utbildningar efter önskemål samt ser till att du får rätt förutsättningar i din roll hos oss. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande projekt på gång, samt flera löpande avtalspartners. Dessutom ser vi till att ha kul på jobbet!

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem.

Ansökan och kontaktperson

Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 26/5 2024. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Nilsson på telefonnummer 010 472 40 97 eller via e-post johan.x.nilsson@assemblin.se.
Assemblin El logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren