Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Garantihandläggare

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Vi söker nu en ny medarbetare till en roll som Garantihandläggare för att stärka upp vårt team.

Arbetsuppgifter
I din roll som Garantihandläggare kommer du säkerställa att generalagenternas garantipolicy och garantiregler efterlevs. Du bedömer samt fakturerar olika typer av garantiärenden, följer upp garantianspråk och utreder garantiärenden. Därtill kommer du hantera frakt och administration runt reklamerade bildelar. Det är viktigt att ha kännedom kring regelverket runt garanti och säkerställa att garantiutbetalningar sker från generalagenter.

Nyckelkompetenser/ förmågor
  • Gymnasieutbildning Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande yrkesutbildning
  • Ett par års erfarenhet inom service och försäljnings inriktade arbetsuppgifter, där du visat prov på god social förmåga och leverans gentemot kund
  • God dator- och telefonvana
  • God känsla för service och har inställningen att hitta de bästa lösningarna för dina kunder
  • Mål- och resultatinriktad och har ett högt driv
  • B-körkort
Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.