Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
28 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Distriktsansvarig säljare DVH till Karlstad / Örebro

Orkla Care Sweden är en ledande leverantör av personliga hygienprodukter, tvätt- och sköljmedel, kosttillskott, hälsoprodukter, munvård, sårvårdsprodukter och sport nutrition i Skandinavien. Några av de mest kända varumärkena är Grumme, Nutrilett, Jordan, Salvequick, Family Fresh och Bliw. Produkterna säljs via dagligvaruhandeln, hälsokostbutiker och apotek.

Vår nuvarande distriktsansvariga säljare skall vidareutbilda sig under två år och därför söker vi nu en vikarie. Är du driven, motiverad, gillar utveckling och nya utmaningar kan du vara vår nästa stjärna.

Vi erbjuder
Du får komma till ett marknadsledande företag med fantastiska varumärken, där du med stor tilltro får driva ditt distrikt. Vår kultur präglas av vinnare, högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Våra värdeord Modig, Trovärdig och Inspirerande hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell stämning.

Vi värdesätter våra medarbetare och vår kultur är central i vårt dagliga arbete, In Care We Care. Som distriktsansvarig säljare får du möjlighet att utvecklas i ett framgångsrikt företag och ett av Nordens största FMCG bolag.

Vad säger Tomas Dahlgren, regional försäljningschef, om Orkla Care Sweden?

"Orkla som företag bryr sig om sin personal. Mottot är att vi skall må bra för att det skall gå bra. Du får arbeta med välkända varumärken, med fokus på miljö & hållbarhet.

Att tillsammans med fina kollegor, försöka möta våra utmaningar i butik på ett annorlunda sätt, gör att vardagen aldrig blir tråkig."

Läs mer om vad Tomas har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/orkla-care/sundsvall

Arbetsuppgifter
Som distriktsansvarig säljare kommer du ha ett självständigt och utvecklande jobb, där din primära uppgift är att hjälpa våra kunder/butiker och Orkla Care Sweden att utveckla både försäljning och lönsamhet inom våra kategorier.

Du kommer dessutom att:

 • Ansvara för att goda affärsrelationer bibehålls och utvecklas, bl.a. genom strategiska möten med butikerna
 • Med hjälp av butiksstatistik, Nielsen Data samt POS-data, utveckla och optimera kundernas försäljning och lönsamhet
 • Skapa god distribution, dvs. täckning av våra produkter i butiken. Category & space management är en viktig arbetsuppgift
 • Sälja in lokala och centrala kampanjer
 • Exponera kampanjvaror utanför ordinarie hylla och skylta upp aktuella Trade Marketing kampanjer
 • Genomföra kategoriprojekt och ombyggnationer av hyllor i butik
 • Ständigt utmana andra externt och internt för att utveckla distriktet och Orkla Care Sweden
 • Vara en sann ambassadör för Orkla Care Sweden

Din profil
Vi söker dig som:

 • Lever och brinner för försäljning
 • Är engagerad, lyhörd och ödmjuk med rätt inställning
 • Är målmedveten, resultatinriktad och gillar att vinna
 • Matchar våra värdeord Modig, Trovärdig, Inspirerande

Vi söker i första hand efter rätt person, om du sedan har erfarenhet från en liknande roll, butiksledet, eller annan typ av försäljning är det meriterande.

Lämplig bostadsort är Karlstad/Örebro med omnejd, men viktigast är att du är rätt person för denna roll samt att du har B-körkort. Det kan förekomma någon övernattning per vecka beroende på bostadsort.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Robin Ring, 036-3363461, och Victor Gustafsson, 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Orkla 
Orkla Care Sweden AB en del av Orkla Health, är ett ledande företag inom konsumenthälsa. Du finner våra varumärken i dagligvaruhandeln, på apotek och online. I vår portfölj finner du varumärken så som Grumme, Nutrilett, Family Fresh, Bliw, Active Care, Samarin, LdB, Pharbio & L300.  

Orkla Care Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup