Hoppa till innehåll
Emhart Glass logotyp

Emhart Glass söker avdelningschef till produktion

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Till Emhart Glass, den världsledande tillverkaren av glasformningsmaskiner, söker vi nu en avdelningschef till produktion. Är du en person som sporras av problemlösning och som vill arbeta med att driva förbättringsarbete? Då kan du vara den vi söker! Varmt välkommen med din ansökan, löpande urval.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Emhart Glass räkning en avdelningschef till produktion på siten i Örebro. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Emhart Glass. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Emhart Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Chans att arbeta operativt och strategiskt i en modern produktionsanläggning
  • Att bli en del av en globalt växande och världsledande aktör inom förnybara förpackningsmaterial
  • En tjänst där du får möjlighet att med din erfarenhet och kompetens utveckla din avdelning
"Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa där du påverkar och driver förbättringsarbetet tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor? Vi utökar nu vår chefsgrupp i produktion för att lyfta Örebro-fabriken till nästa nivå och driva utvecklingen av Bucher Emhart Glass vidare. Vi erbjuder en säker och trygg arbetsplats där du får använda din erfarenhet och kompetens till att göra verklig skillnad."

- Anders Pettersson, Plant Manager

Arbetsuppgifter
Som avdelningschef inom produktion är ditt ansvar att leda det dagliga operativa arbetet i produktionen samt arbeta systematiskt och strategiskt för att utveckla avdelningen. Rollen innebär ett fullt personalansvar för ungefär 25 medarbetare som jobbar inom lager, montage, verktygsförråd, tvätt, måleri och värmebehandling. Vidare består arbetet av att arbeta mot uppsatta mål och KPI:er samt leda och fördela arbetet med hjälp av två supervisors.

Rollen innebär att du ser vad som behöver göras och får det att hända, är van att lösa ibland komplexa problem samt trivs att jobba med människor och deras utveckling.

Vi söker dig som:
har dokumenterad erfarenhet inom lager, logistik, supply chain, LEAN eller motsvarande. Har du erfarenhet av logistikprocesser och har arbetat med förbättringar eller förändringsprocesser inom logistik och lager är det positivt, men inte ett krav för tjänsten. Har du tidigare erfarenhet som ledare är det meriterande, det viktigaste är att du har rätt inställning och driv till att utvecklas i din ledarroll. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi söker dig som är en positiv, engagerad och förtroendeingivande person med god förmåga att leda, motivera och entusiasmera andra i förändring och i det dagliga arbetet. Du är analytisk och har en god förmåga att tänka och arbeta strategiskt. Vidare har du en god samarbetsförmåga och utvecklar och bibehåller goda relationer.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

#Emhart Glass, #logistik, #supply chain, #ledarskap

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Emhart Glass logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformingsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Våra svenska enheter finns i Sundsvall och Örebro.