Hoppa till innehåll

Vi söker en redovisningsekonom

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Dina arbetsuppgifter

Denna roll är varierande och som person behöver du vara självgående och trivas med att driva arbetet framåt. Du blir en del av ett litet team där alla samarbetar i vardagen. Den skissade rollen innebär även att leda det löpande redovisningsarbetet utan att vara chef.

I denna roll kommer du exempelvis jobba med:

· Löpande redovisning

· Skatter och moms

· Kund- och leverantörsreskontra

· Fakturering

· Månadsrapporter och årsredovisning

Din profil

Vi söker dig som är noggrann och strukturerad. Du är en analytisk person som är bra på att ta in ny information och kunskap. Du är flexibel, prestigelös och har lätt för att skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. För att passa för rollen behöver du ha minst ett par års erfarenhet inom ekonomi/redovisning. Det är meriterande om du har högskole- eller universitetsutbildning inom området. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med bokslut. Andra intressanta kvalifikationer är erfarenhet av EU-handel, erfarenhet av affärssystemet Microsoft Dynamics NAV (tidigare Navision) samt lönehantering. Eftersom vi är en nordisk yrkesutbildningsanordnare är det positivt om du behärskar finska el. meänkieli. Du trivs med kombinationen av löpande arbetsuppgifter och nya utmaningar och projekt.

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är ett föräldravikariat under ett år från preliminärt årsskiftet, ev längre. Vi önskar dock att du kan börja snarast för att kunna gå parallellt under hösten med ordinarie befattningshavare. Sök gärna direkt då vi gör löpande urval.

Övrigt

Inför rekryterings-arbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt från mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se