Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Ekonomiassistenter till uppdrag i Boden!

Sista ansökningsdag
09 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Vi söker ekonomiassistenter för anställning till en statlig myndighet i Boden. Som ekonomiassistent arbetar du med varierade ekonomiadministrativa uppgifter, bland annat fakturahantering, löner, avstämningar och löpande bokföring. Du arbetar nära ekonomienheten och stöttar även andra ekonomifunktioner i den dagliga verksamheten.

Myndigheten använder sig av ekonomisystem såsom U4 Agresso och Raindance. Vi förväntar oss att du har erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem och därför snabbt kan sätta dig in i även dessa system. Du får relevant utbildning och introduktion på plats, därför välkomnar vi även juniora sökanden.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, du blir anställd av Adecco men arbetar hos myndigheten. Arbetsplatsen är i Boden, arbetet är förlagt till dagtid.

Om dig
Vi söker dig som har minst gymnasieexamen, med fördel inom ekonomi men det är inget kvar. Du tycker om att arbeta ekonomiadministrativt med löpande och återkommande arbetsuppgifter. Som person trivs du att arbeta noggrannt och strukturerat, du planerar och prioriterar dina arbetsuppgifter och tar ansvar för att allting genomförs inom deadline. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Det är meriterande med erfarenhet som ekonomiassistent.

  • Gymnasieexamen
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Kunskaper i ekonomisystem, exempelvis U4 Agresso eller Raindance
  • Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofi Nordström via Adecco´s växel 010 - 173 73 00 alt sofi.nordstrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.