Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Redovisningsekonom till Agio

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en noggrann redovisningsekonom med passion för fakturering och effektiv administration? Då kanske vi har tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Agio är ett konsultföretag med affärsidén att effektivisera våra kunders verksamhet genom att kombinera verksamhetsutveckling och digitala lösningar. Vår vision att alltid vara ledande inom våra nischer ger en tydlig färdriktning.
Agio skapades 2003 med stark tro på att en konsultorganisation med involverande sund personalpolitik och grundläggande affärsmässighet är vägen till ett stabilt, utvecklande och framgångsrikt företag där man också trivs.

Agio har en stark kundbas inom offentlig sektor och processindustri och vi förstår verksamheternas utmaningar och behov. Agio levererar team och konsulter för digital transformation, systemutveckling, Automation och Beslutsstöd.

Som redovisningsekonom hos Agio kommer ditt huvudansvar att vara faktureringen. Du ser till att fakturor skickas ut i tid och hanteras korrekt. Du kommer även att jobba med den löpande redovisningen samt ansvara för att hålla ordning i administrativa system.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet och minst två års erfarenhet av redovisningsarbete. Du har tidigare arbetat med löpande bokföring och har god vana av att hantera både leverantörsfakturor och fakturering. Det är också viktigt att du har erfarenhet av att arbeta i administrativa system och ekonomiprogram, och att du har goda kunskaper i Excel.

Erfarenhet av att arbeta i Hogia är meriterande, liksom om du har arbetat med kunder inom offentlig sektor eller processindustri.

Låter detta intressant? Då är du välkommen med din ansökan idag, vi intervjuar löpande.

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Veronica Nylund via e-post veronica.nylund@studentconsulting.com
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com