Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Reservdelssäljare

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som reservdelssäljare till Bilia Söderbergs Bil i Nyköping. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Behovsförsäljning av reservdelar och verkstadsarbeten till kunder som har sina bilar inlämnade på våra verkstäder.

Upprätta och underhålla, med ordning och reda, reservdelslager med rätt lagerdjup för snabba leveranser.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har erfarenhet från försäljning och har lätt för att kommunicera med olika människor. Då telefon och dator är dina naturliga arbetsredskap behöver du ha god datorvana. Tjänsten ställer höga krav på din administrativa förmåga såväl som din förmåga att planera och prioritera. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus. Det faller dig naturligt att kommunicera och skapa goda relationer både internt och externt. Då Bilia Söderbergs Bil ligger i framkant tekniskt ser vi att du trivs med att utvecklas, är lösningsorienterad och målinriktad. Vi värdesätter att du är en flexibel och samarbetsvillig person som förstår värdet av bra teamarbete.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är på Söderbergs Bil i Nyköping. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren