Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Sommarvikariat kundvärd / bildelar

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du på jakt efter ett sommarjobb och trivs med att arbeta med kunden i fokus? Då kan det vara dig vi söker som till Bilia i Eskilstuna.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du är ofta våra kunders första kontakt när de stiger in på vår anläggning. Din huvudsakliga och viktigaste arbetsuppgift är att ta hand om våra kunder och hjälpa dem på bästa sätt genom butiksförsäljning och service.

Vad vi önskar av dig

Vi ser gärna att du har ett fordonsintresse och tycker om att arbeta med kunden i fokus. Du har god datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning under sommarperioden på vår anläggning i Eskilstuna. Arbetstiderna varierar och helgarbete förekommer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren