Hoppa till innehåll

Butiksmedarbetare till vår bemanningspool i Norrtälje

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen, eller dig som är orädd för att prova något nytt. Du ska brinna för serviceyrket och kunna arbeta både självgående och i ett team som håller ett högt tempo.

Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel och där du med fördel är bosatt i Norrtälje och har tillgång till egen bil.

Ditt arbetsområde kommer att vara Norrtälje och Norra Stockholm där de vanligaste arbetsuppgifterna kommer att bestå av främst varuplock och ambulerande kassatjänst där även delikatessutbildning finns att tillgå vid intresse.

Anställningsform

Tjänsten är en behovsanställning som kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst50% eller att du är student.

Som behovsanställd hos MRC Bemanning lägger du själv in tidernaveckovisdu kan och vill jobba.Arbetstiderna är varierande butikstider där du bör kunna jobba både morgon och kväll minst 2-3 dagar i veckan. Ditt schema kommer innehålla såväl förbokade pass som akuta pass som kommer in samma dag.

Lön enligt handels kollektivavtal.

Erfarenhet inom liknande områden är direkt meriterande.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

  • Flexibel
  • Morgonpigg
  • Lagspelare

MRC är ett bemanningsföretag inom livsmedelsbranschen som startade i Stockholm januari 2000. Vi arbetar inom samtliga områden i dagligvaruhandeln. Vi är kända för att arbeta snabbt och noggrant, vi anpassar oss efter kundens behov och är flexibla.

Vår ambition är att bli de mest attraktiva bemanningsföretag på marknaden och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega samt verksamma under Handels kollektivavtal.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se