Hoppa till innehåll
Memira AB logotyp

Butiksansvarig till Memira i Hagastaden

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en Butiksansvarig till vår nyöppnade butik i Hagastaden. I den här rollen kommer du att vara ansvarig för den dagliga driften i butiken samt jobba med försäljning av glasögon, både till externa kunder samt till patienter som varit och besökt våra kliniker. Butiken är ny och det finns möjlighet att vara med att påverka. Brinner du för glasögon, har ett stort kundfokus och vill vara en del av Memiras fortsatta tillväxtresa - där vi gör skillnad för människor - sök redan idag!

Arbetsuppgifter

I den här rollen blir du en viktig del i att driva butiken framåt. Du kommer att ansvara för inköp med tillhörande leverantörskontakter samt ansvar för verkstad vilket innebär slipning, montering och justering av glasögon. Som butiksansvarig kommer du även jobba med försäljning i butiken. Du är en viktig länk i Memiras kundresa där du hjälper våra kunder till de bästa köpen.

Du ska trivas med ett högt tempo, jobba mot uppsatta mål och ha många bollar i luften. Vidare innehåller dina arbetsuppgifter:
  • Kassahantering
  • Försäljningsrapportering och budgetarbete
  • Beställning av glas och linser
  • Hjälpa kunderna med val av båge och glas
  • Ta hand om telefon och mejl
Vem du är

I den här rollen ska du ha erfarenhet av försäljning och/eller relevant serviceyrke och drivas av att ge service i världsklass. Du ska ha förmågan att se helheten samt arbeta med detaljerna. Vi ser att du är en målmedveten och driven person som vill leverera resultat.

För att trivas hos oss ser vi att du är en lagspelare som förstår vikten av att samarbete men där du också trivs att arbeta självständigt. Du trivs att arbeta i ett högt arbetstempo men är samtidigt noggrann och strukturerad. Vidare ser vi att du är bra på att bygga goda relationer med såväl dina kollegor som kunder. Som person har du hög arbetsmoral och flexibilitet. Mediterande är om du haft en liknande roll tidigare.

Vad vi kan erbjuda

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med en god sammanhållning och trevlig stämning. Som organisation strävar vi alltid efter att ligga i framkant inom flera olika områden, och hos oss har du möjlighet att utvecklas. Vår atmosfär präglas av glädje, flexibilitet och en can-do-attityd. Du tillhör ett glatt team som hjälper varandra och har ett högt engagemang. Våra värdeord är engagerad, trygg och handlingskraftig.

Placering: Memiras butik i Hagastaden, Solna

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidare, som inleds med en 6 månaders provanställning

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Vi gör urval och intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Läs mer på vår karriärsida genom att klicka här www.memira.se/jobb.

Memira Eyecenter har ett komplett erbjudande inom synkorrigering och ögonsjukvård. Vi har samlat ögonläkare, kirurger, specialutbildade optiker, ortoptister och sjuksköterskor som jobbar tätt tillsammans på någon av våra 66 kliniker. Vi är Skandinaviens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyten och nu växer vi snabbt inom ögonsjukvård, både offentligt och privat finansierad. Memirakoncernen omsätter idag ca 800 MSEK och är ca 300 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Memira Eyecenters är "the eye partner for life" genom att samla allt för ögat under ett och samma tak och att driva utvecklingen inom ögonvården.

Nu finns din chans att vara med på resan!

Läs mer på www.memira.se.
Memira AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren