Hoppa till innehåll
Modellservice i Norrtälje AB logotyp

CNC-Operatör Norrtälje

Om jobbet

Modellservice söker just nu efter en erfaren CNC operatör, som kan hjälpa oss vidare i vår resa inom CNC.

Dina arbetsuppgifter hos oss

Modellservice är ett mindre företag, vilket gör att man kommer vara behjälplig med flera uppgifter och inom flera olika tillverkningssätt. Din huvuduppgift blir att arbeta med CNC-fräsning i 3- & 5-axliga maskiner, Modellservice har flera fleroperationsmaskin och gör beredningar i Mastercam. Vid behov kan andra arbetsuppgifter förekomma.

Huvuduppgift kommer att vara CNC-operatör för fräsning i främst polyuretan och aluminium utav gjutmodeller, mindre bearbetningsserier och enstaka fräsningar. Modellservice söker dig som har erfarenhet inom CNC-fräsning och CAM beredning, på plats kommer du att få den kunskap som krävs kring de produkter som tillverkas.

Vem är du?

Vi letar efter en person som är trygg i sitt arbete med CNC, och har gärna arbetat med detta under flera år, allra helst har du erfarenhet av mindre serier. Du har goda ritningskunskaper, och har erfarenhet i programmering. Hos Modellservice används mastercam, så erfarenhet i det eller liknande program är meriterande. Du är också bekväm i att spänna upp detaljer och justera maskiner. Övriga meriterande erfarenheter, CAD, ritningskunskaper, kontrollmätnings kunskaper.

Som person vill du framåt och trivs med en öppen och rak kommunikation, du trivs också i att ha varierande och skiftande arbetsuppgifter.

Om Modellservice

Modellservice är ett företag grundat 1956 och är en leverantör inom främst 3st olika segment,

Modelltillverkning:

Tillverkning utav gjutmodeller till järngjuterier. Dessa tillverkas idag främst i polyuretan eller aluminium med hjälp utav CNC-fräsar.

Vakuumformning:

Vakuumformning i Thermoplast, formade produkter bearbetas manuellt eller i 5-axl CNC för att möta produktens krav.

Komposit:

Handuppläggning utav glasfiber, kolfiber, kevlar med polyester. Tillverka allt ifrån marina produkter till konst.

Ovan är våra huvuduppgifter, men vi är inte rädda att ta på oss andra typer av jobb där vi som grupp och företag utvecklas.

Skicka din ansökan till info@modellservice.com och märk med CNC-operatör.
Modellservice i Norrtälje AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 oktober 2024 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren