Hoppa till innehåll
SIGENT AB logotyp

Arbetsledare mark

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Kim Blomberg
Email
Telefon
Vi genomför markentreprenader inom nyproduktion av främst flerbostadshus , handel,industri. Berg/jordschakt , markförstärkning
,grundläggningar, markexploateringar, , finplanering med mera - oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda.

Arbetsuppgifterna hos oss varierar mellan grundläggning, markarbeten, finplanering, VA-arbeten med mera. Du kommer att arbeta med att styra produktion i 1-3 projekt vilket bl a innefattar kvalitetssäkring, arbetsmiljö, kundkontakt, ekonomisk uppföljning, planering av personal och maskiner, tidsplanering.

Din roll i gruppen innebär också att du träffar kunder och beställare, vilket gör att du behöver ha ett intresse för affärer och kundrelationer.

Rollen som arbetsledare i vår grupp innebär mycket frihet under ansvar.

Du kommer i huvudsak att arbeta runt stockholmsområdet.

Du bör ha utbildning inom relevant område och/eller några års dokumenterad erfarenhet som arbetsledare inom branschen. Du bör ha arbetat med liknande arbetsuppgifter som ingår i rollen.

Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Du inger ett professionellt intryck och har lätt för att skapa förtroende. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande.

Krav för tjänsten är

  • Innehar B-körkort
  • Behärskar svenska , Engelska

Meriterande

  • Yrkesbevis
  • Körvana av anläggningsfordon
  • Jobbat i nyproduktionsprojekt.
  • Trivs att jobba med utmaningar samt varierande arbetsuppgifter och arbetsplatser.
  • Är noggrann och strukturerad samt bör kunna arbeta både självständigt och i grupp
SIGENT AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren