Hoppa till innehåll

Verksamhetschef till Humana Björnö

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du redo för en spännande och utvecklande karriär där du kan göra verklig skillnad för människor varje dag? På Björnö får du inte bara möjligheten att växa i din roll som verksamhetschef, utan även vara en del av ett företag där engagemang, glädje och ansvar är våra grundläggande ledord. Om du delar vår vision om att alla har rätt till ett bra liv har du nu chans att bli en del av vårt team och göra skillnad tillsammans med oss.

Om oss
Björnö är ett nybyggt äldreboende i ett lugnt område nära naturen. Boendet har en stor trädgård med växthus, odlingslotter, promenadslingor och mysiga uteplatser för vila och gemenskap. Personalen har utbildning i att bemöta personer med demenssjukdom och kognitiv svikt. De boende erbjuds en meningsfull vardag i en vacker och stillsam miljö.

På Humana Björnö finns det personal på plats dygnet runt. Hos oss arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut, gruppledare, biträdande verksamhetschef och verksamhetschef. Sjuksköterska finns på plats dagtid och vi samarbetar med läkarorganisation som kommer till boendet 1-2 gånger i veckan.

Om tjänsten
Som verksamhetschef ansvarar du för kvalitet, medarbetare, ekonomi samt beställarkontakter. Du driver och utvecklar verksamheten i samverkan med dina medarbetare utifrån verksamhetsplan, budget, lagar och andra styrande dokument. Att hela tiden utveckla och förbättra kvaliteten i verksamheten är en ledstjärna för dig.

Sälj och marknadsföringsarbete är en självklar del av ditt jobb och du arbetar aktivt för att nå full beläggning i verksamheten med en effektiv personalplanering. Du ingår i en trevlig och prestigelös divisionsledningsgrupp och rapporterar till divisionschef. Till stöd har du en central stab som omfattar kvalitet, HR, IT, marknad, ekonomi och lön. Du arbetar tätt tillsammans med gruppledare som hjälper dig bland annat med bemanning och planering.

Vem är du?
Vi letar efter en ledare med en närvarande och engagerad ledarstil. Du är en coachande ledare som brinner för att se dina medarbetare växa och utvecklas. Med en stark självkännedom och en god kommunikationsförmåga är du en förebild för ditt team. Din förmåga att lösa problem och fokusera på långsiktiga mål gör dig till en värdefull tillgång. Vidare drivs du av att bygga och upprätthålla långvariga relationer och har ett affärsmässigt sinne med tydligt kundfokus. Om du vill vara en del av ett team där ditt ledarskap och passion för att utveckla både dig själv och andra är detta jobbet för dig.

För att söka denna tjänst krävs det att du har: 
- Relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (till exempel sjuksköterska, socionom, fysioterapeut eller arbetsterapeut). 
- Minst 3 års erfarenhet inom äldreomsorgen
- Erfarenhet av att leda en verksamhet
- B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda en verksamhet, särskilt meriterande är en verksamhet i egen regi. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att driva ett förändringsarbete.

Vad får du?
-Möjlighet att delta i Ledarprogram
-Coachande chef och nära samarbete med stöttande stabsfunktioner
-Möjlighet till regelbunden professionell handledning samt stort utbud av interna utbildningar
-Karriär- och utvecklingsmöjligheter 
-Friskvårdsbidrag och kollektivavtal 

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar sex månaders provanställning
Tjänstgöringsgrad: 100%
Arbetstider: Dagtid, förtroendearbetstid
Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta divisionschef Madeleine Klingryd på madeleine.klingryd@humana.se eller 08-505 251 45.
Välkommen med din ansökan! 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Läs mer på www.humana.se 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se