Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Teknisk säljare till Östergötland / Sörmland

Atlas Industrial Print är den starka partnern med det lilla företagets värderingar. Vi förser en betydande del av svensk och europeisk industri med allt från helhetslösningar i form av färdiga legoprodukter till dekor och produktmärkning på plast och metall. Vi tillhör elitskiktet bland utvecklare och tillverkare av membrankopplare, overlays och touchscreenlösningar.

Till rollen som teknisk säljare söker vi dig som vill vara med på en tillväxtresa i vårt framgångsrika team och fortsätta utveckla vår marknad. Ditt huvudfokus blir att bibehålla och utveckla relationen med i första hand befintliga kunder, men självklart även att hitta nya affärskontakter. Våra kunder återfinns främst inom tillverkande industrier.

Vi erbjuder
Som teknisk säljare hos oss erbjuds du fördelar som stor flexibilitet, korta beslutsvägar och att få arbeta i ett företag med positiv utveckling som präglas av en stark laganda och kamratskap. Som stöd har du teknisk support, säljsupport och övriga medarbetare. Du får bra marknadsmässiga villkor, tjänstebil och alla verktyg du behöver för att utföra ditt jobb.

Vi ser gärna att du bor i närheten till något av våra kontor i Motala eller Finspång så att du kan vara på plats några dagar i veckan. Kunderna återfinns över hela landet, men de flesta i vår närhet så det är inte många övernattningar att tala om.

Vad har Thomas Karlsson, produktionschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag sökte tjänsten för att den verkade spännande och Atlas har gott rykte som arbetsgivare. Atmosfären är fantastisk med väldigt bra stämning, glad personal samt rena och trevliga produktionslokaler. Framtidsvisionen är att vårda befintliga kunder och hitta nya affärsmöjligheter.

Atlas värnar om medarbetarnas trivsel genom att erbjuda frihet under ansvar och strävar efter att alla alltid känner sig behövda och lyssnade på. Atlas sätter personalen i första rummet."

Din profil
Vi ser att du är en självgående, driven och strukturerad person med stort affärssinne. Du är förtroendeingivande och förstår vikten av att skapa goda och långsiktiga relationer med kunder och kollegor.

Vi ser även att du har: 

  • Erfarenhet från liknande roll med uppsökande försäljning mot tillverkande industri
  • Stort affärssinne samt tekniskt kunnande och intresse
  • Goda IT-kunskaper, Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Tveka inte att skicka in din ansökan om du känner du igen dig ovanstående beskrivning, urval sker löpande.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Ulf Hammar, 08-51481646, och Marie Gummerus, 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Bolaget är sedan Q3 2021 ägt av Indutrade som ett av bolagen i deras Fluids & Mechanical Solutions. Läs mer om oss på vår hemsida: www.atlasgruppen.se

Atlas Industrial Print AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 maj 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup