Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

HR-specialist

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du specialiserad inom arbetsrätt och har erfarenhet som chefsstöd inom bland annat rehabilitering och fackliga förhandlingar? Då kan tjänsten som HR-specialist i Norrköping vara rätt för dig!
  Om tjänsten

I rollen som HR-specialist kommer du att stötta ett 40-tal chefer inom arbetsrättsliga frågor. Du är regionens sammanhållande kraft för frågor inom rehabilitering. Ditt konsultativa stöd kommer till stor del fokusera på det området genom att ge råd och vägledning i processer som rör arbetslivsinriktad rehabilitering och arbetsanpassning. Vid behov samordnar du rehabiliteringsinsatser med chefer, medarbetare och övriga kontakter. Inom ditt område deltar du aktivt i utvecklings- och förändringsarbeten och det ligger också i ditt uppdrag att övergripande hålla dig uppdaterad inom gällande kollektivavtal och arbetsrätt. Du kommer även vägleda chefer genom fackliga förhandlingar.

Utöver ditt fokusområde inom rehabilitering kommer du vara chefsstöd även i andra löpande HR-frågor som bland annat organisationsutveckling, arbetsmiljö och rekrytering. Du har en självständig roll men ingår i en HR-organisation med kollegor som besitter samma roll som du samt lokala hjälpsamma HR-kollegor med annat huvudsakligt arbetsfokus.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i oktober 2024 och sträcker sig ett år framåt. Under uppdragstiden är du anställd via oss på OnePartnerGroup men arbetar på plats hos vår kund inom transport- och logistikbranschen i Norrköping, med arbetstid på vardagar kl. 8-17.

 

Om dig

Vi söker dig som har relevant utbildning inom HR-området eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har i flera år arbetat med brett kvalificerat HR-arbete och känner dig trygg i din roll som konsultativt chefsstöd. Du har goda kunskaper i arbetsrätt samt erfarenhet av fackliga förhandlingar och tolkning av kollektivavtal. Att du tidigare arbetat med rehabiliteringsärenden ser vi som viktigt för att snabbt kunna ta dig an dina nya arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av att verka inom företag med fokus på transport, terminal eller logistik ser vi det som meriterande.

För att lyckas i rollen är du van vid att arbeta självständigt, noggrant och strukturerat och du kan själv prioritera de arbetsmoment som dyker upp. Du har lätt för att knyta förtroendefulla relationer och är duktig på att samarbeta med kollegor och de chefer du vägleder i vardagen. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Körkort och tillgång till bil är en fördel.

 

Att arbeta som konsult via OnePartnerGroup

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd eller anlitad som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega! 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

 

Övrigt

Uppdragstid: Oktober 2024 fram till oktober 2025
Placering: Norrköping
Arbetstider: Vardagar kl. 8-17

Stämmer beskrivningen in på dig eller någon du känner? Då är du varmt välkommen att ansöka eller dela annonsen vidare!

Vår process består av följande steg: Telefonintervju, kompetensbaserade tester som mäter problemlösningsförmåga och personlighet (tidsåtgång ca 45 minuter), djupintervju, referenstagning, bakgrundskontroll och kundintervju. Vi ger återkoppling inom 2 veckor efter att du sökt tjänsten. Har du inte hört från oss inom 2 veckor ber vi dig kontrollera att du i din ansökan angivit rätt mejladress samt att våra meddelanden inte hamnat i din skräppost.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att under v. 28–30 kontakta rekryteringskonsult Mikael Wetter på 0705148570 och övrig tid rekryteringskonsult Rebecka Karlsson på rebecka.karlsson@onepartnergroup.se alternativt 0730496812. Observera att vi på grund av GDPR ej tar emot ansökningar via epost.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.