Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Truckförare med erfarenhet av skjutstativ? - Omgående start.

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Gillar du köra truck och arbeta på lager? Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor men att ändå äga ditt arbete själv i så fall så har du ditt nästa arbete här.

Information om uppdraget:

Din nästa utmaning som truckförare arbetar du med att förflytta produkter i lagret inför plocket till plockpersonalen, hjälper till och förser de olika avdelningarna med produkter och även hjälper till med viss plockning av produkter. Det till kommer även viss ankomstkontroll, tillsyn, emballering och lossning i rollen.
Arbetet kommer vara varierande från dag till dag men att du har trucken som främsta verktyg även om arbetsuppgifter utan truck kommer att förekomma då och då.

Att arbeta med hälsa och säkerhet och ständiga förbättringar är en viktig del av jobbet. Du kommer arbeta med skjutstativtruck samt smalgångstruck som ditt främsta verktyg men andra truckar kan även komma att användas.

Arbetstiderna kommer att vara 7-16 helgfria vardagar.

För att vara aktuell för tjänsten måste du kunna arbeta heltid, där starten är snarast efter avtal

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom rollen som truckförare med skjutstativ vana där du tidigare har arbetat med truckkörning i större delen av din tid. Skjutstativ är den trucken som används främst i ditt arbete hos kunden men du kommer även få upplärning i smalgångstruck vilket är en större truck att hantera. Eftersom man kör produkter och pallar av stor tyngd från höga höjder så krävs en god erfarenhet och ett gott säkerhetstänk i vardagen.

Vidare i stressade situationer bibehåller du ditt lugn och fokus. Du är mån om din egen och dina kollegors hälsa och säkerhet. Och vi ser gärna att du gillar struktur, ordning och reda samt att du trivs med att arbeta och fatta beslut såväl i grupp som självständigt. För oss är det också viktigt att du är kommunikativ och värnar om oss som företag och ditt team som vi kommer värna om dig.

Krav för tjänsten är truckkort A1-4 och B1-4 samt erfarenhet inom truckkörning.
Vi ser gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil.

Vi ser fram emot din ansökan.

Sökord: Truckförare Norrköping skjutstativ, Truckförare, Lagerjobb Norrköping skjutstativ erfarenhet, Truckförare sökes Norrköping, sommarjobb

Sökord: Truckförare Norrköping skjutstativ, Truckförare, Lagerjobb Norrköping skjutstativ erfarenhet, Truckförare sökes Norrköping, sommarjobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com