Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Truckförare för tidsbegränsat uppdrag på heltid i Norrköping

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Trivs du med fysiskt arbetet på en trevlig arbetsplats med härliga kollegor? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en truckförare för ett kortare uppdrag hos vår kund i Norrköping. Uppdraget löper på under september och oktober men kan förlängas beroende på kundens behov. Uppdraget går ut på att hjälpa ordinarie personal med att ställa i ordning/korrigera pallar, förbereda för avgångar och lossningar samt andra lagertypiska arbetsuppgifter så som hantering av fraktsedlar, märkning av pallar och liknande.

Detta söker vi:

Du som söker är en öppen och nyfiken person som lägger stor vikt i att genomföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Du känner ett ansvar över ditt arbete och är inte rädd för att fråga, både när du behöver hjälp med också för att få svar på varför saker görs på ett visst sätt. Du är lugn och sansad som person, har ett högt säkerhetstänk och jobbar hellre försiktigt och noggrant än snabbt. Du kan ta till dig information utan problem och omvandlar informationen till handling. Du kommunicerar även obehindrat på svenska. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

På grund av begränsade bussförbindelser är det meriterande om du har B-körkort för din egen skull men det är inte ett krav om du har andra sätt att ta dig till arbetsplatsen. För detta uppdrag är det ett krav att du har Truckkort A1-A4 samt B2.

Uppdraget är på heltid men har du studier eller annan huvudsaklig sysselsättning motsvarande minst 50% och god tillgänglighet är även det meriterande för andra eventuella uppdrag efter detta. Det är även viktigt att du har god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Lagerarbetare, truckförare

Sökord: Lagerarbetare, truckförare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com