Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Strategisk Inköpare till Saab TransponderTech i Hackefors!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara en del av en global koncern men samtidigt arbeta i en mindre, självstyrande organisation? Är du en kommunikativ och ansvarstagande lagspelare med erfarenhet från strategiskt inköp? Då kan du vara den vi letar efter för att stärka upp Saab TransponderTechs inköp- och logistikorganisation!

Om tjänsten:
Du kommer att vara del av ett dynamiskt och målinriktat bolag på cirka 60 medarbetare med kontor i Hackefors, Linköping. På kontoret finns alla funktioner som krävs av ett litet oberoende företag i det stora företaget, från marknadsföring och försäljning, produktutveckling, produktionsplanering, kundsupport och logistik. Saab TransponderTech befinner sig på en kommersiell marknad med relativt korta försäljningscykler och är marknadsledande med en global kundorderbas.

Du kommer tillhöra logistikavdelningen, ett team med 13 medarbetare som hanterar inköp, produktionsplanering, logistik och exportkontroll, kundorderhantering och leverans, produktion samt kundsupport.

Ansvarsområden och huvuduppgifter i din roll som strategisk inköpare:
  • Kommersiellt ansvar för ett antal leverantörer
  • Övergripande inköps- och prognosplanering för produkter tillsammans med sälj- och utvecklingsavdelningen
  • Driva inköps- och logistikfrågor i utvecklingsprojekt och vid produktändringar
  • Koordinera leverantörsuppföljningar tillsammans med leverantörer och interna intressenter
  • Kontinuerligt bidra med processutveckling och förbättringar inom ansvarsområdet
VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbidlning inom exempelvis ekonomi, juridik, industriell ekonomi, logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har minst ett par års erfarenhet av strategiskt inköp, gärna inom elektronik
  • Goda kunskaper i Officepaketet och affärssystem, gärna IFS
  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen tror vi att du besitter god analytisk förmåga och är en kommunikativ och självständig lagspelare. Du har ett stort engagemang och tar egna initiativ för att driva både dig själv, dina kollegor, avdelningen och företaget framåt.

Om anställningen:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd vid var tids gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6-12 månader blir tillsvidareanställd hos Saab TransponderTech.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Efter överenskommelse
  • Placering: Linköping, Hackefors
  • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi, pontus@friday.se
  • Lön: Marknadsmässig månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?