Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb som lagerarbetare på kvällstid

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du noggrann, engagerad och gillar att utmana dig själv att slå utsatta mål? Då har vi på StudentConsulting jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu lagermedarbetare till vår kunds växande lager. Detta är en fantastisk möjlighet att få erfarenhet och utvecklas i en trygg lagermiljö där du till stor del vet vad du kan förvänta dig av varje arbetsdag.

Uppdraget gäller huvudsakligen en period i november-december men upplärningar påbörjas omgående. Detta innebär att den första tiden kommer att vara betydligt lugnare men under perioden november-december kommer du att arbeta mycket! Uppdraget sträcker sig till högsäsongens slut strax innan jul men trivs vi med varandra kan detta bli ett långvarigt samarbete.

Som lagermedarbetare kommer du att få arbeta med plockning och packning av kundbeställningar. Verksamheten är uppdelad i flera avdelningar men plock och packning är de två avdelningar som du kommer att vara verksam på. På plockavdelningen följer du en plockslinga och plockar ordrar med hjälp av en handscanner och du kommer ha goda möjligheter att följa din egen utveckling från dag till dag. Packning av de ordrar du plockat sker på en separat avdelning, där du ser till att produkterna packas snyggt och säkert för att ge kunden ett gott första intryck av sitt paket.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. För att vara aktuell för uppdraget behöver du vara tillgänglig för att jobba minst 2-3 pass per vecka under tiden innan det drar igång ordentligt, men 3-4 gånger per vecka under perioden november-december. Vi ser att du har en hög flexibilitet med din tid och kan ställa upp när extra behov finns.

Arbetstiderna är förlagda på kvällstid så det är viktigt att du inte är kvällstrött!

Krav:
* Anna huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* Goda kunskaper i svenska
* Ostraffad

Meriterande:
* Truckkort
* Tidigare erfarenhet inom lager och/ eller terminal
* Körkort B

Som person är du strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du kommer att arbeta i team som kräver att du är mycket flexibel, lyhörd och kommunikativ samtidigt som stora delar av dina arbetsuppgifter ligger under ditt eget ansvar.

Det viktigaste är att du är motiverad, har en hög arbetsmoral och är ansvarstagande som person. Det är till din fördel om du trivs med att veta vad du kan förvänta dig av en arbetsdag då arbetsuppgifterna kan upplevas som monotona. Arbetet ställer krav på god fysik och uthållighet eftersom du står upp hela dagarna och både lyft och högt tempo hör till en vanlig arbetsdag.

Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan omgående då intervjuer och urval sker löpande. Du får i din ansökan gärna ange när du kan börja jobba samt hur många pass du bedömer att du kan arbeta per vecka.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: lagerarbetare, terminalarbetare

Sökord: lagerarbetare, terminalarbetare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com