Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extra jobb inom lager där sommarjobbet ingår - Omgående start.

Publiceringsdatum
07 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi letar efter dig som vill jobba vid sidan av dina studier eller annat arbete och trivs i ett fysiskt arbete där du får jobba både med kropp och huvud i en lagerverksamhet i Norrköping.

Information om uppdraget:

Vi letar efter ambitiösa studenter eller dig med annan huvudsaklig sysselsättning som kan fylla våra lediga positioner inom lager- och terminalarbete. Som en del av teamet så kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa en effektiv och smidig hantering av varor och flöden. Utöver detta så kommer du att samla på dig värdefull erfarenhet inom logistik och delta i viktiga processer inom lager- och terminal.

Detta arbete är för dig som kan jobba 2-4 dagar i veckan och mycket i sommar då sommarjobbet ingår i tjänsten.
Vi förväntar oss att ska ha en god tillgänglighet och flexibelitet. Arbete är förlagt under dagtid klockan 07:00-16:00. Såklart främjar vi flexibilitet och att du kan ställa upp på kort sikt.

Dina arbetsuppgifter
Beroende på avdelning så jobbar man med olika saker men främst packning av order, prismärkning samt uppackning.
Annat arbete som exempelvis truckkörning m.m. kan förekomma för rätt person efter att man har arbetat ett tag.Detta söker vi:Vi letar efter dig som är studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Det är viktigt att du har en god flexibilitet som person och har ett flexibelt schema för dina studier. Det är positivt om du också kan vara tillgänglig för arbete med kort varsel.

Truckkort?
Vi söker både dig med truckkort och utan då vi behöver utökning på flera avdelningar.

Detta söker vi:

Du har en god arbetsmoral och är bekväm med att arbeta effektiv både självständigt och i team. Vidare är du är målinriktad och en person som strävar efter att leverera kvalitet och noggrannhet i arbetet. Det är värdefullt om du har en positiv attityd och uthållighet då då arbetet är fysiskt men inte tungt. Utöver detta är det viktigt att du trivs i en hektisk miljö, är flexibel samt en vilja att lära.

Då vi är under uppstart med kunden så förväntar vi oss att du kan börja rätt så omgående i mars. Vi ser fram emot att välkomna dig till ett team som tillsammans skapar effektiva lösningar inom logistik.

Välkommen med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com