Hoppa till innehåll

Smed till Polyproject Enviroment AB Norrköping

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du tidigare erfarenhet inom industri och tycker om att skapa med dina händer? Vi söker nu en erfaren smed till vår kund Polyproject Enviroment AB i Kolmården. Låter det intressant så ansöker du för att få möjligheten att få unik kompetens inom yrket i plastindustrin.

 

Om kundföretaget

Polyproject är specialiserat på produkter för rening av aggressiva vätskor, vatten, gaser och luft. De är ett av Skandinaviens ledande miljöteknikbolag och levererar såväl nyckelfärdiga anläggningar som skräddarsydda komponenter. De har över 50 års erfarenhet och utvecklar ständigt deras tekniska lösningar för att tillmötesgå marknadens krav och deras kunders önskemål. 

 

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara som smed/svetsare och färdigställa stålkonstruktioner till de skräddarsydda glasfiberprodukter som kunder har beställt. Eftersom varje produkt är skräddasydd enligt kundernas önskemål så är ett brinnande intresse av att ta fram unika produkter med hjälp av ritning meriterande. Har du erfarenhet inom svets med rostfritt och rör är det mycket meriterande. Om du inte har licens för vissa arbeten kan kunden stå för utbildning för rätt person. I uppdraget så ingår viss truckkörning och travers. Har du inte den kompetensen så hjälper vi till med utbildningen vid anställning. Erfarenhet av detta är dock meriterande. 

 

Din profil

  • Du har Truckkort A+B
  • Tycker om att skapa med händerna och vara lösningsorienterad
  • Tycker om fysiskt arbete där man håller ett högt tempo
  • Meriterande om du jobbat inom plastindustrin 
  • Jobbat som smed/svetsare
  • Prestigelös i det arbete och tycker om att vare en hjälpande hand


Vi tror på att du som söker är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter. Är du dessutom noggrann och tålmodig samt gillar att arbeta med kroppen så kommer du passa bra in i rollen. På Polyproject Enviroment AB finns goda chanser att utvecklas i din yrkesroll. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
En kontroll utav belastningsregistret kommer att vara ett krav för möjligheten att arbeta via oss hos våra kunder, detta görs redan vid en telefonintervju och vi hjälper dig med detta. 

 

Övriga krav

  • B-körkort och tillgång till bil.

 

Villkor

  • Start: Omgående
  • Ort: Norrköpingsområdet
  • Arbetstider: Dagtid, kan förekomma varierande tider
  • Omfattning: Heltid, visstidsanställning, med chans till förlängning. Lön enligt kundens GFL och kollektivavtal. 

 

Ansökan

Rekrytering och intervjuer sker löpande med individuellt startdatum. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör urval för intervjuer. Vi tar inte emot några ansökningar via E-post, välkommen in med din ansökan genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se och sök tjänsten via annonsen. 

 

Om oss 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

 

När du blir en av oss 

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se