Hoppa till innehåll
Domino Sweden AB logotyp

Servicetekniker

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du tekniskt intresserad och drivs av problemlösning? Känner du dig dessutom bekväm i en social och kommunikativ roll och har god känsla för service? Då är du varmt välkommen att ansöka till tjänsten som servicetekniker hos Domino Sweden i Linköping.

 

Om Domino
Vi på Domino utvecklar helhetslösningar och utrustningar inom området industriell kodning och produktmärkning. Företaget grundades 1978 och har idag 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i mer än 120 länder. Våra märksystem används inom de flesta branscher för märkning på många olika typer av material: papper, glas, plast, metall, gummi, livsmedel med flera. Kännetecknande för Dominosystemet är hög kvalitet och flexibilitet samt att det är enkelt att installera och anpassa i produktionen. Läs mer på www.domino.se

Domino Sweden består av 50 medarbetare, varav 40 är stationerade på vårt Linköpingskontor. Här arbetar vi i moderna lokaler där arbetsklimatet präglas av god stämning, många skratt och professionalism i mötet med kunder och samarbetspartners.

 

Om tjänsten
Dominos service- och teknikavdelning förstärker nu sitt team med ytterligare en servicetekniker till region Öst. Tjänsten kommer utgå från Linköping men innebär vissa resor i Östergötland, Jönköping, Kalmar, Örebro, Södermanland, Västmanland, Örebro och vid behov andra län.
Övernattningar på hotell kan förekomma ett par gånger per månad. Fokus i den här tjänsten ligger på fältjobb, men du kommer även arbeta i Dominos verkstad.
Domino har ett välfungerande system för onboarding vid anställning av nya medarbetare. Ett tre månaders introduktionsprogram med tydligt schema skapar trygghet för dig under den första tiden som nyanställd. 

 

Dina arbetsuppgifter
  • Underhållsservice
  • Felsökning av maskiner
  • Förberedande installationer
  • Akutservice
  • Installationer på våra driftenheter
  • Utbilda personal om maskiner på plats hos kund
I ditt arbete ingår också att löpande delta i utbildningar för att hålla dig uppdaterad om aktuella produktteknologier.  Som Servicetekniker kommer du vara Dominos ansikte utåt vad gäller service, underhåll och installation.

 

Om dig

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har ett gediget tekniskt intresse, är van vid att arbeta med maskiner och drivs av problemlösning. Som utbildningsbakgrund tänker vi oss att du har en slutförd gymnasieutbildning inom exempelvis el, fordonsteknik eller mekanik. Vad gäller tidigare arbetslivserfarenhet värdesätter vi tidigare erfarenhet av arbete med reparation och underhåll av maskiner eller fordon, både mekaniskt och elektriskt. Att ha goda kunskaper inom el är mycket meriterande.

Du arbetar systematiskt och metodiskt, är noggrann och trivs med varierande och tekniskt utmanande arbetsuppgifter. Du kommer ha mycket kontakt med människor och därför söker vi dig som trivs i en social och kommunikativ roll och har god känsla för service. Andra egenskaper vi önskar av dig i denna roll är att du är självgående och drivs av att ta egna initiativ och värdesätter en god laganda. Framförallt är du nyfiken och har en stark vilja av att utvecklas både yrkesmässigt och personligt.

För att lyckas i rollen krävs att du har förmåga att utrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

 

Övrigt
  • Arbetstider: Dagtid måndag – torsdag Kl. 07.00-16.00, fredagar till kl. 15.00
  • Omfattning: Heltid
  • Placeringsort: Linköping
  • Tillträde: 1 September 2024
 

Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. Kontakta gärna ansvarig kandidatansvarig Alicia Westrin på 0730464173 eller alicia.westrin@onepartnergroup.se om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram mot att höra från dig!

Domino Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.