Hoppa till innehåll
Green Lite AB logotyp

Maskinoperatör till Green Lite AB

Publiceringsdatum
07 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vill du vara en del av vårt team på Green Lite och arbeta med att ta fram kreativa produktexponeringar inom grafisk produktion? Då kan det vara just du som är vår nästa stjärna!

Vi söker en engagerad maskinoperatör till vår grafiska produktion.

Dina arbetsuppgifter
Som maskinoperatör kommer du vara en viktig del av produktionen och vara med att bedriva produktionens olika arbetsmoment, så som laminering, sågning och kantsättning. Du ansvarar för klassiska operatörsuppgifter och kvalitetssäkring av produkten.

Din profil
Vi är idag ett flexibelt team där alla behärskar flera avsnitt i vår maskinpark. För att passa hos oss är du en noggrann och kvalitetsmedveten lagspelare, men som också har förmågan att arbete självständigt.

Vi söker dig som tycker om ett varierande och praktiskt arbete, du är intresserad av att lära nytt och har ett tekniskt intresse.

Du trivs bra när du har mycket att göra och är flexibel inför förändringar som kan uppstå i arbetet. Då det periodvis är hög arbetsbelastning behöver du som person kunna hantera en arbetsmiljö med stundtals högt tempo.

För att vara rätt person för tjänsten ser vi gärna att du tidigare arbetat inom industrin och att du förstår vikten i att arbeta utefter säkerhet och utveckling.

Vi önskar att du har:

  • Teknisk kompetens och förmåga att lösa enklare tekniska problem
  • Industrierfarenhet
  • Truckkort
  • Meriterande: arbetat som maskinoperatör
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Finns bara viljan och drivkraften så är mycket vunnet och du kommer ingå i ett sammansvetsat team som backar upp dig i form av utbildning på de olika avsnitten.

Stämmer detta in på dig så kan det vara just dig vi söker.

Ansökan
Skicka in din ansökan, inklusive CV och personligt brev,
till jobb@green-lite.se.

Märk ämnesraden med "Maskinoperatör - [Ditt Namn]".

Vi rekryterar löpande och önskar därför din ansökan så snart som möjligt.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor kring rollen eller företaget.
Vi ser fram emot din ansökan!
Green Lite AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 april 2024 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Green Lite är en ledande producent av kreativa lösningar för tryckt produktexponering. Bland kunderna finns de största och mest välkända butikskedjorna i Sverige samt många globalt starka varumärken.

Våra produkter är mestadels gjorda i pappersbaserade lättviksmaterial och vårt eget patenterade material GLS® Green Lite Solution. Användningsområdena är framför allt butiksinredning och produktexponeringar.

Processen är helt digitaliserad från konstruktionsritning vidare via tryck och bearbetning.

På Green Lite har vi glädjen att varje dag få arbeta med att hjälpa våra kunder att ta fram de bästa produktexponeringarna. Kreativitet och glädje blandat med kunskap och allvar är ledord som följer oss genom vår vardag.

För mer information se www.green-lite.se