Hoppa till innehåll
Mixum AB logotyp

Behovspersonal | Mixum | Motala

Publiceringsdatum
30 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
OM TJÄNSTEN

Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.

Just nu ökar produktionen och vi är i stort behov av dig som vill jobba extra både dagtid och kvällstid. Jobbet är behovsstyrt och du behöver vara flexibel och kunna ställa upp och jobba med kort varsel. För att jobba extra krävs att du har en annan sysselsättning på minst 50 %. Vi söker dig som vill arbeta med lager och livsmedelsproduktionen. På lagret arbetar du med in-och-utleverans av varor, du jobbar med orderhantering och truckkörning förekommer. Du arbetar under stor del av dagen i kylrum så att matvarorna uppfyller rätt hållbarhet och kvalité. I produktionen är arbetsuppgifterna varierande, allt från att hämta och lämna produkter, kokning, stekning, tillagning av färdigrätter och beställningsvaror, förpacka produkter samt fylla på med livsmedelsprodukter.

Om uppdraget

Anställningsform: Visstid studerande /visstid extra arbete.

Omfattning: Extrajobb vid behov, dagtid, kvällstid.

Tjänstgöringsort: Motala.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

OM DIG
  • Utbildning inom livsmedel eller restaurang och storkök är meriterande
  • Erfarenhet inom livs-och matindustrin, samt processindustrin ser vi som meriterande
  • Goda kunskaper i Svenska - tal och skrift
  • B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav om du inte bor i Motala
  • Truckkort är meriterande
  • För att jobba extra krävs att du har en annan sysselsättning på minst 50 %.
  • Du kan jobba dagtid och kvällstid.
Vi ser att du som söker har en god social kompetens, du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att arbeta både självständigt samt i grupp. Du är kvalitetsmedveten och värdesätter ordning och reda samt en ren och fräsch arbetsplats. Du är noggrann och mån om att göra ett bra jobb som du kan vara stolt över. Du är flexibel, driven och har en blick för vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har en bakgrund från arbete med livsmedel och har en god förståelse för vikten av hygien och hantering av olika typer av livsmedel.

ERBJUDANDE

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar som ambulerande konsult hos någon av våra kunder. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag. Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats från kunden som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Mixum:
  • Bra kollegor och sammanhållning
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
  • Gemenskap
  • Bra lagledare
  • Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning.
  • Härliga kollegor
  • Bra balans med fritiden
HUR DU SÖKER

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Mixum AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mixum är det tidigare familjeföretaget som vuxit upp till att bli en modern och mångsidig matproducent med mer än 100 anställda och en viktig del av Greenfood koncernen med verksamhet i 7 länder. Mixum levererar bland annat pastablandningar, majonnäsbaserade röror, qunioasallader, ägg, vegangrytor och mycket mer till hela Norden, Frankrike och Tyskland.