Hoppa till innehåll
EISS Recruitment logotyp

Key Account Manager till METTLER TOLEDO

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Mia Neander
Telefon
Ansök nu
Key Account Manager till METTLER TOLEDO!

Vill du arbeta i ett globalt företag med marknadsledande produkter? Nu söker METTLER TOLEDO en Key Account Manager mot OEM-segmentet, där du blir en del i ett framgångsrikt team! Vi är på jakt efter dig med teknisk bakgrund och intresse för affärer och som vill skapa resultat! Vi kan erbjuda en spännande och utmanande tjänst, där du kommer att utvecklas både som person och i din karriär. Låter det intressant?  Välkommen med din ansökan!

Din roll
Som Key Account Manager hos oss på METTLER TOLEDO kommer du att tillhöra ett nordiskt säljteam på 10 personer fördelade i Sverige, Norge och Danmark. Du kommer tillsammans med dina kollegor utveckla och driva försäljningen av industrivågar, där du ansvarar för våra OEM-kunder i mellersta till södra Sverige. Din uppgift blir att skapa förtroendefulla relationer och genom värdebaserad försäljning generera affärsnytta till våra kunder. Du får stor frihet och eget ansvar i att lägga upp din planering kring dina kundbesök och i hur du når dina mål. Till din hjälp kommer du att ha innesäljare, kundsupport och tekniker som stöttar dig i försäljningen.

I rollen kommer du arbeta med både prospects och befintliga kunder. Du etablerar kontakter, genomför behovsanalyser, offererar och följer upp offerter. Du har stöd av kvalificerade kollegor men du ansvarar för kundrelationen och utvecklar den över tid. Rapportering sker i CRM-system och vid uppföljningar. Placering för denna roll är företrädesvis i Östergötland eller söderut.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat några år inom försäljning eller dig som har en roll som produktspecialist/tekniker och vill byta inriktning i din karriär. Erfarenhet inom el, mekanik eller försäljning av tekniska lösningar är meriterande, erfarenhet av vågar/vägning är mycket meriterande. I rollen behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift samt ha en god IT-vana. B-körkort är ett krav.

Som person är du resultatinriktad, initiativtagande, strukturerad och samarbetar på ett öppet och prestigelöst sätt. Du har en stark social förmåga, har lätt för att skapa långsiktiga, förtroendefulla relationer och vill arbeta med värdebaserad försäljning. 


Om METTLER TOLEDO
METTLER TOLEDO har en unik marknadsfördel genom vår globala närvaro, men vi är fortfarande organiserade i starka lokala enheter. Detta gör oss flexibla, kundorienterade med lokal närvaro. Vår vision är att vi ska arbeta som ett team, tillsammans med kollegor världen över mot gemensamma mål och genom teamwork höja vår prestation till högre nivåer. Vi tror på innovation genom att tillhandahålla lösningar som förbättrar våra kunders verksamhet.

METTLER TOLEDO säljer vågar och vägningssystem samt analys- och processinstrument för tillverkningsindustri och laboratorier. Företaget är representerat i ca 100 länder och har tillverkning på 15 platser runt om i världen, bl a i Schweiz, Tyskland, England, USA, Kina och Norge. Koncernen, med huvudkontor i Schweiz är noterat på New York Stock Exchange. METTLER TOLEDO Norden är en marknads-, sälj- och serviceorganisation med huvudkontor i Stockholm, men har också kontor i Oslo och Köpenhamn. I Finland och Baltikum är METTLER TOLEDO representerat av återförsäljare. I
Skandinavien har vi ca 220 anställda med en årlig omsättning på ca 600 MSEK.
För mer information, besök www.mt.com

Är du intresserad?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på METTLER TOLEDO. 

Sista ansökningsdag är den 30 september 2024. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.
Mia Neander
Rekryteringskonsult
EISS rekrytering och search
EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se


EISS Recruitment logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se